VALİ ÖKSÜZ'DEN GÖLHİSAR İLÇESİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.08.2023 - 23:30, Güncelleme: 31.08.2023 - 09:30
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN GÖLHİSAR İLÇESİNE ZİYARET

Hızlı bir şekilde İlimizi tanımaya devam eden Vali Öksüz, bu kapsamda gerçekleştirdiği İlçe ziyaretlerinin ilkini Kibyra Antik Kenti ile ünlü Gölhisar İlçesine yaptı.
Programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Öksüz, Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy'dan İlçenin genel durumu, yürütülen çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı.   Vali Öksüz programının devamında Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, ilçede yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili kapsamlı bilgi aldı.   Vali Öksüz programının son bölümünde Gölhisar İlçesinde inşaatı devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi.   Güçlendirilmesi devam eden Atatürk Ortaokulu inşaatında incelemede bulunan Vali Öksüz, Küçük Sanayi Sitesi ile Gölhisar Belediyesi ve Hayırseverlerin katkısıyla yapımı devam eden Yaşlı Bakım ve Umut Evi inşaatı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatlarını yerinde görerek, projelerle ilgili Kaymakam Kadir Ulusoy ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'tan bilgi aldı.   Vali Öksüz son olarak, Gölhisar Park Orman Millet Bahçesini gezerek, incelemede bulundu.   Açıldığı günden buyana sadece Gölhisarlılar değil bölge halkının da yoğun ilgi gösterdiği alanların başında gelen Millet Bahçesi'nin tüm bölümlerini gezen Vali Öksüz, alanla ilgili bilgi aldı.
Hızlı bir şekilde İlimizi tanımaya devam eden Vali Öksüz, bu kapsamda gerçekleştirdiği İlçe ziyaretlerinin ilkini Kibyra Antik Kenti ile ünlü Gölhisar İlçesine yaptı.

Programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Öksüz, Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy'dan İlçenin genel durumu, yürütülen çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı.

 

Vali Öksüz programının devamında Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, ilçede yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili kapsamlı bilgi aldı.

 

Vali Öksüz programının son bölümünde Gölhisar İlçesinde inşaatı devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi.

 

Güçlendirilmesi devam eden Atatürk Ortaokulu inşaatında incelemede bulunan Vali Öksüz, Küçük Sanayi Sitesi ile Gölhisar Belediyesi ve Hayırseverlerin katkısıyla yapımı devam eden Yaşlı Bakım ve Umut Evi inşaatı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatlarını yerinde görerek, projelerle ilgili Kaymakam Kadir Ulusoy ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'tan bilgi aldı.

 

Vali Öksüz son olarak, Gölhisar Park Orman Millet Bahçesini gezerek, incelemede bulundu.

 

Açıldığı günden buyana sadece Gölhisarlılar değil bölge halkının da yoğun ilgi gösterdiği alanların başında gelen Millet Bahçesi'nin tüm bölümlerini gezen Vali Öksüz, alanla ilgili bilgi aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.