Vali Öksüz Bucak’ı ziyaret etti

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.09.2023 - 16:20, Güncelleme: 04.09.2023 - 16:28
 

Vali Öksüz Bucak’ı ziyaret etti

SON Valiler kararnamesi ile Burdur Valiliğine atanan vali Türker Öksüz Bucak ilçesini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı son valiler kararnamesi ile Burdur Valiliğine atanan vali Türker Öksüz ilk olarak Bucak Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyarette Vali Öksüz’ü Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Güder, Jandarma Teğmen Alp Eren Çatlı  Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu sivil toplum örgütü temsilcileri ve bazı muhtarlar karşıladı. Bucak Kaymakamlığı ziyaretinde Kaymakam Erol Tanrıkulu Bucak hakkında bilgi verirken toplantının kalan bölümü basına kapalı olarak yapıldı.  Yeni vali Türker Öksüz Cumhuriyet Meydanından başlayarak Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vali Türker Öksüz daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü yapımı süren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu, Bucak Belediyesi Kent Müzesi, Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu Külliye’ni, Bucak Belediyesi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bucak 1000 kişilik kapalı spor salonu ve daha sonra Susuz Köyünde bulunan Susuz Kervansaray’ını gezdi. Burdur Valisi Türker Öksüz yaptığı inceleme ve ziyaretlerden sonra ilçeden ayrıldı.    
SON Valiler kararnamesi ile Burdur Valiliğine atanan vali Türker Öksüz Bucak ilçesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı son valiler kararnamesi ile Burdur Valiliğine atanan vali Türker Öksüz ilk olarak Bucak Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyarette Vali Öksüz’ü Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Güder, Jandarma Teğmen Alp Eren Çatlı  Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu sivil toplum örgütü temsilcileri ve bazı muhtarlar karşıladı.

Bucak Kaymakamlığı ziyaretinde Kaymakam Erol Tanrıkulu Bucak hakkında bilgi verirken toplantının kalan bölümü basına kapalı olarak yapıldı.  Yeni vali Türker Öksüz Cumhuriyet Meydanından başlayarak Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vali Türker Öksüz daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü yapımı süren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu, Bucak Belediyesi Kent Müzesi, Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu Külliye’ni, Bucak Belediyesi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bucak 1000 kişilik kapalı spor salonu ve daha sonra Susuz Köyünde bulunan Susuz Kervansaray’ını gezdi.

Burdur Valisi Türker Öksüz yaptığı inceleme ve ziyaretlerden sonra ilçeden ayrıldı.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.