Antalya'da sağanak etkili oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.09.2023 - 11:05, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:05
 

Antalya'da sağanak etkili oldu

Antalya'da sağanak etkili oldu
Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın iç kesimlerinde dün akşam yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili oldu.  Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, dün akşam saatlerinde Antalya'nın iç kesimlerine metrekareye 21 ile 50 kilogram yağış düştü. Saat 20.00'den sonra etkili olan sağanak, vatandaşları olumsuz etkiledi. Araçlar ulaşımda zorluk yaşarken, sağanağa hazırlıksız yakalananlar ise sırılsıklam oldu. Sipariş götüren moto kuryeler de sağanakta güçlük yaşadı. Araçlar ise yollardaki su birikintileri yüzünden ulaşımda zorluk yaşadı.  FOTOĞRAFLI  
Antalya'da sağanak etkili oldu

Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın iç kesimlerinde dün akşam yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili oldu. 
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, dün akşam saatlerinde Antalya'nın iç kesimlerine metrekareye 21 ile 50 kilogram yağış düştü. Saat 20.00'den sonra etkili olan sağanak, vatandaşları olumsuz etkiledi. Araçlar ulaşımda zorluk yaşarken, sağanağa hazırlıksız yakalananlar ise sırılsıklam oldu. Sipariş götüren moto kuryeler de sağanakta güçlük yaşadı. Araçlar ise yollardaki su birikintileri yüzünden ulaşımda zorluk yaşadı. 

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.