2,5 metre boyundaki 141 kiloluk yayın balığı tezgahta

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.09.2023 - 11:05, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:05
 

2,5 metre boyundaki 141 kiloluk yayın balığı tezgahta

2,5 metre boyundaki 141 kiloluk yayın balığı tezgahta
Emre ÖNCEL-Gökhan İÇKİLLİ/ SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da, balıkçıların ağına takılan 2,5 metre boy ve 141 kilo ağırlığındaki yayın balığı, satış için tezgahta yerini aldı. Ayvacık ilçesinde Ayvacık Barajı'nda balıkçıların ağına takılan 2,5 metre boyunda ve 141 kilo ağırlığındaki yayın balığı, satışa çıkarıldı. Atakum ilçesi Türkiş Mahallesi'nde balıkçı Emrah Canikli'nin tezgaha koyduğu balık, bölge halkının da dikkatini çekti. Kilosu 210 TL'den satılan balığın kısa sürede parça parça rezerve edilip satıldığını anlatan Canikli, "Dün sabah saat 07.00 sıralarında balıkçı arkadaşlarımız, devasa boyda 141 kilo 200 gram ve 2,5 metre boyunda yayın balığı avladı. Son dönemde yakalanmış olan en büyük yayın balığı. Yarısını sipariş olarak not ettik, diğer yarısını da restoranlara verdik. Balık fazlasıyla talep gördü. Telefonla fotoğraf çekenler oldu. 3 kişi bu balığı zorla kenara çektiler. Görüntü de bunu fazlasıyla doğruluyor. Arkadaşlarımızın emeği ve koluna sağlık. Balığımız 141 kilo ağırlığında, biz de 41 kere maşallah diyoruz" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
2,5 metre boyundaki 141 kiloluk yayın balığı tezgahta

Emre ÖNCEL-Gökhan İÇKİLLİ/ SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da, balıkçıların ağına takılan 2,5 metre boy ve 141 kilo ağırlığındaki yayın balığı, satış için tezgahta yerini aldı.
Ayvacık ilçesinde Ayvacık Barajı'nda balıkçıların ağına takılan 2,5 metre boyunda ve 141 kilo ağırlığındaki yayın balığı, satışa çıkarıldı. Atakum ilçesi Türkiş Mahallesi'nde balıkçı Emrah Canikli'nin tezgaha koyduğu balık, bölge halkının da dikkatini çekti. Kilosu 210 TL'den satılan balığın kısa sürede parça parça rezerve edilip satıldığını anlatan Canikli, "Dün sabah saat 07.00 sıralarında balıkçı arkadaşlarımız, devasa boyda 141 kilo 200 gram ve 2,5 metre boyunda yayın balığı avladı. Son dönemde yakalanmış olan en büyük yayın balığı. Yarısını sipariş olarak not ettik, diğer yarısını da restoranlara verdik. Balık fazlasıyla talep gördü. Telefonla fotoğraf çekenler oldu. 3 kişi bu balığı zorla kenara çektiler. Görüntü de bunu fazlasıyla doğruluyor. Arkadaşlarımızın emeği ve koluna sağlık. Balığımız 141 kilo ağırlığında, biz de 41 kere maşallah diyoruz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.