BUCAK BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE SICAK ÇORBA İKRAMI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.12.2021 - 10:36, Güncelleme: 17.12.2021 - 10:36
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE SICAK ÇORBA İKRAMI

Bucak Belediyesi sabahın erken saatlerinde belediye çalışanlarına sıcak çorba ikram etti.
Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte soğuk havanın kendini hissettirdiği sabahın erken saatlerinde sıcak çorbayla içlerini ısıtan belediye personeli, Başkan Emrullah Ünal’a teşekkür etti. Belediye emekçileriyle birlikte sıcak çorba içip sohbet eden Başkan Ünal, belediyelerin vatandaşların yaşamını kolaylaştırma konusunda önemli bir sorumluluğa sahip olduğunu söyledi. Bucak Belediyesi çalışanlarının özveriyle bu sorumluluğu yerine getirdiğini kaydeden Başkan Ünal, "Gittiğimiz birçok yerde hizmetlerinizden dolayı övgüyle bahsediyorlar. Sağ olun. Emeğinize sağlık" dedi. Çorba ikramına Belediye Meclis Üyesi İsmail Başarır, Başkan Yardımcıları Doç.Dr. Oğuzhan Erdoğan, Yasin Çiçek ile birim müdürleri ve personeller katıldı.
Bucak Belediyesi sabahın erken saatlerinde belediye çalışanlarına sıcak çorba ikram etti.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte soğuk havanın kendini hissettirdiği sabahın erken saatlerinde sıcak çorbayla içlerini ısıtan belediye personeli, Başkan Emrullah Ünal’a teşekkür etti.

Belediye emekçileriyle birlikte sıcak çorba içip sohbet eden Başkan Ünal, belediyelerin vatandaşların yaşamını kolaylaştırma konusunda önemli bir sorumluluğa sahip olduğunu söyledi.

Bucak Belediyesi çalışanlarının özveriyle bu sorumluluğu yerine getirdiğini kaydeden Başkan Ünal, "Gittiğimiz birçok yerde hizmetlerinizden dolayı övgüyle bahsediyorlar. Sağ olun. Emeğinize sağlık" dedi.

Çorba ikramına Belediye Meclis Üyesi İsmail Başarır, Başkan Yardımcıları Doç.Dr. Oğuzhan Erdoğan, Yasin Çiçek ile birim müdürleri ve personeller katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.