Bucak’ta fırıncılara yönelik hijyen eğitimi verildi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.09.2023 - 16:44, Güncelleme: 05.09.2023 - 16:44
 

Bucak’ta fırıncılara yönelik hijyen eğitimi verildi

BURDUR’ un Bucak ilçesinde, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Burdur Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hijyen eğitimi verildi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Burdur Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Kenan Kalk ve Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli personeller tarafından fırıncılara yönelik ekmek ve ekmek çeşitleri üretimi faaliyet konulu işletmelerde aktif olarak çalışan personellere yönelik hijyen eğitimi kursu düzenlendi.103 kursiyerin katıldığı kursta beslenmenin en önemli maddesi olan ekmek ve ekmek çeşitlerinin tekniğe uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması ve satışına yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim sonunda katılımcılara hijyen belgesi alması için yazılı sınav yapıldı. Talep gelmesi durumunda benzer eğitimlerin sonraki dönemlerde de tekrarlanabileceği belirtildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Burdur Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hijyen eğitimi verildi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Burdur Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Kenan Kalk ve Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli personeller tarafından fırıncılara yönelik ekmek ve ekmek çeşitleri üretimi faaliyet konulu işletmelerde aktif olarak çalışan personellere yönelik hijyen eğitimi kursu düzenlendi.103 kursiyerin katıldığı kursta beslenmenin en önemli maddesi olan ekmek ve ekmek çeşitlerinin tekniğe uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması ve satışına yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim sonunda katılımcılara hijyen belgesi alması için yazılı sınav yapıldı.

Talep gelmesi durumunda benzer eğitimlerin sonraki dönemlerde de tekrarlanabileceği belirtildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.