Kırklareli'de kuvvetli yağışta dereler taştı, yollar kapandı; 2 ölü, 4 kayıp (5)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.09.2023 - 19:02, Güncelleme: 05.09.2023 - 19:02
 

Kırklareli'de kuvvetli yağışta dereler taştı, yollar kapandı; 2 ölü, 4 kayıp (5)

Kırklareli'de kuvvetli yağışta dereler taştı, yollar kapandı; 2 ölü, 4 kayıp (5)
AFAD: 2 ÖLÜ, 4 KAYIP     AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi. Açıklamada, "İğneada Sisli Vadisi’nde bulunan bungalov otellerin yer aldığı bölgede yoğun yağış sonucu 12 kişinin mahsur kaldığı bilgisi üzerine ekiplerimiz ivedilikle bölgeye sevk edilmiştir. Arama ve kurtarma ekiplerimiz tarafından 6 vatandaşımız kurtarılmış, 2 vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Kayıp 4 vatandaşımızın arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Bölgede Kırklareli, Ankara, Bursa, İstanbul, Sakarya ve Tekirdağ il AFAD ekiplerimizin yanı sıra  jandarma, emniyet, sahil güvenlik, Orman Genel Müdürlüğünden 112, özel idareden toplam 203 personel, 1 uçak, 2 helikopter, 52 araç ve iş makinesi görev yapmaktadır. Bölgeye ayrıca 1 mobil koordinasyon TIR'ı ve 1 mobil baz istasyonu sevk edilmiştir. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, fırtına, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz" denildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kırklareli'de kuvvetli yağışta dereler taştı, yollar kapandı; 2 ölü, 4 kayıp (5)

AFAD: 2 ÖLÜ, 4 KAYIP    
AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi. Açıklamada, "İğneada Sisli Vadisi’nde bulunan bungalov otellerin yer aldığı bölgede yoğun yağış sonucu 12 kişinin mahsur kaldığı bilgisi üzerine ekiplerimiz ivedilikle bölgeye sevk edilmiştir. Arama ve kurtarma ekiplerimiz tarafından 6 vatandaşımız kurtarılmış, 2 vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Kayıp 4 vatandaşımızın arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Bölgede Kırklareli, Ankara, Bursa, İstanbul, Sakarya ve Tekirdağ il AFAD ekiplerimizin yanı sıra  jandarma, emniyet, sahil güvenlik, Orman Genel Müdürlüğünden 112, özel idareden toplam 203 personel, 1 uçak, 2 helikopter, 52 araç ve iş makinesi görev yapmaktadır. Bölgeye ayrıca 1 mobil koordinasyon TIR'ı ve 1 mobil baz istasyonu sevk edilmiştir. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, fırtına, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz" denildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.