Başkan Ercengiz Zabıta Personeli ile buluştu

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.09.2023 - 16:28, Güncelleme: 07.09.2023 - 16:28
 

Başkan Ercengiz Zabıta Personeli ile buluştu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Zabıta Personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.   İstasyon Parkta düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Hülya Eraslan, Mustafa Bozkurt, Zabıta Müdürü Sermin Cantürk, Zabıta personeli ve emekli zabıta personeli katıldı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “10 yıldır birçok şeyle karşılaştım. Birçok şeyi gördüm birçok şeyi yaşadım. Salı pazarındaki yer tezgahından başlayan hayvan pazarındaki padoklara giden, bayram seyran günü kaçan hayvandan, çalınan müzik sesine kadar varıncaya kadar aklımıza ne gelirse mutlaka işin ucundan zabıta hep tuttu. Şükürler olsun 10 yıldır bizler açısından sizlerin bizi zora sokacağı ya da yanıt veremeyeceğiniz bir durum yaşamadık. Size görevinizi doğru yaptınız hakkıyla yaptınız bizler de sizlerin arkanızda durmaya çalıştık. Elbette sayıca yeterli değiliz bunun da farkındayız. Kış aylarında sayımız yetebiliyor ama yaz aylarında görev alanımız o kadar farklılaşıyor çeşitleniyor ki yani sonuçta her noktada çalışan bir belediyeyiz. Bir gün trafik güvenliğini sağlamak göreviniz oluyor, bir gün konser etkinliğinde vatandaşın güvenliğini sağlamak göreviniz oluyor, meyve sebze pazarında üretici pazara geliyor yer sorumluluğu sizin oluyor. Bakıyoruz günün sonunda büyük bir kesimi mutlu ettiğimizi düşünüyoruz. Biz en azından geri bildirimleriniz bu yönde.  %100 memnuniyet yok. Vatandaşla birebir temas eden ve temasında her zaman sorunun üzerine giden ve sorun çözüm için uğraşan bir noktadasınız. Vatandaş öfkeli ekonomik olarak yorgun, toplum gergin sosyolojik olarak toplum ayrışmış ve insanlar birbirinden uzaklaşan bir noktada. Biz insanları ortak paydada buluşturmaya ve kolektif yaşama yaşamın içerisinde tutmaya çalışıyoruz. Gelişen dünya içerinde mutlaka kendimizi geliştirmek zorundayız. Yetkiler göre kanun ve bize çizilen bir çerçeve zaman zaman bağlayabilir. Biz amacı insan refahını arttırmak, çağdaş bir kenti yaşamı sürdürebilmek için bu mücadele de olmaz diye kavram içerişinde değiliz. Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Vatandaşın böyle bir beklenti içerisinde olduğu bir kurum yok. Belediye de her iş yapılabilir diye düşünüyor. O yüzden bizde özellikle en çok vatandaşla temas yüzümüz olan Zabıta Müdürlüğümüz ile gurur duyuyorum. Bugüne kadar şükürler osun bizim yüzümüzü kötü gösterecek bir duruma maruz kalmadık bundan dolayı da çok mutlu ve gururluyuz. 197’nci yılını kutladığımız Zabıta Teşkilatının biz daha nice yıllar Belediyelerde hizmet edeceğine inanıyoruz. Emekli olanlara kurum adına bir yurttaş olarak teşekkür etmek işitiyorum. Hepinizi Zabıta haftasını kutluyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Zabıta Personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

İstasyon Parkta düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Hülya Eraslan, Mustafa Bozkurt, Zabıta Müdürü Sermin Cantürk, Zabıta personeli ve emekli zabıta personeli katıldı.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “10 yıldır birçok şeyle karşılaştım. Birçok şeyi gördüm birçok şeyi yaşadım. Salı pazarındaki yer tezgahından başlayan hayvan pazarındaki padoklara giden, bayram seyran günü kaçan hayvandan, çalınan müzik sesine kadar varıncaya kadar aklımıza ne gelirse mutlaka işin ucundan zabıta hep tuttu. Şükürler olsun 10 yıldır bizler açısından sizlerin bizi zora sokacağı ya da yanıt veremeyeceğiniz bir durum yaşamadık. Size görevinizi doğru yaptınız hakkıyla yaptınız bizler de sizlerin arkanızda durmaya çalıştık. Elbette sayıca yeterli değiliz bunun da farkındayız. Kış aylarında sayımız yetebiliyor ama yaz aylarında görev alanımız o kadar farklılaşıyor çeşitleniyor ki yani sonuçta her noktada çalışan bir belediyeyiz. Bir gün trafik güvenliğini sağlamak göreviniz oluyor, bir gün konser etkinliğinde vatandaşın güvenliğini sağlamak göreviniz oluyor, meyve sebze pazarında üretici pazara geliyor yer sorumluluğu sizin oluyor. Bakıyoruz günün sonunda büyük bir kesimi mutlu ettiğimizi düşünüyoruz. Biz en azından geri bildirimleriniz bu yönde.  %100 memnuniyet yok. Vatandaşla birebir temas eden ve temasında her zaman sorunun üzerine giden ve sorun çözüm için uğraşan bir noktadasınız. Vatandaş öfkeli ekonomik olarak yorgun, toplum gergin sosyolojik olarak toplum ayrışmış ve insanlar birbirinden uzaklaşan bir noktada. Biz insanları ortak paydada buluşturmaya ve kolektif yaşama yaşamın içerisinde tutmaya çalışıyoruz. Gelişen dünya içerinde mutlaka kendimizi geliştirmek zorundayız. Yetkiler göre kanun ve bize çizilen bir çerçeve zaman zaman bağlayabilir. Biz amacı insan refahını arttırmak, çağdaş bir kenti yaşamı sürdürebilmek için bu mücadele de olmaz diye kavram içerişinde değiliz. Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Vatandaşın böyle bir beklenti içerisinde olduğu bir kurum yok. Belediye de her iş yapılabilir diye düşünüyor. O yüzden bizde özellikle en çok vatandaşla temas yüzümüz olan Zabıta Müdürlüğümüz ile gurur duyuyorum. Bugüne kadar şükürler osun bizim yüzümüzü kötü gösterecek bir duruma maruz kalmadık bundan dolayı da çok mutlu ve gururluyuz. 197’nci yılını kutladığımız Zabıta

Teşkilatının biz daha nice yıllar Belediyelerde hizmet edeceğine inanıyoruz. Emekli olanlara kurum adına bir yurttaş olarak teşekkür etmek işitiyorum. Hepinizi Zabıta haftasını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.