Cinnet getiren baba 7 yaşındaki oğlunu öldürüp, intihar girişiminde bulundu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2023 - 08:48, Güncelleme: 08.09.2023 - 08:48
 

Cinnet getiren baba 7 yaşındaki oğlunu öldürüp, intihar girişiminde bulundu

Cinnet getiren baba 7 yaşındaki oğlunu öldürüp, intihar girişiminde bulundu
Murat SÖZERİ/ MUT (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Mut ilçesinde, gittikleri misafirlikte cinnet getiren Mehmet Topkaya (43), 7 yaşındaki oğlu Mustafa'yı boğazını keserek öldürdükten sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulundu. Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Topkaya, iddiaya göre, oğlu Mustafa'yı da yanına alarak bir yakınına misafirliğe gitti. Mehmet Topkaya, henüz bilinmeyen nedenle cinnet getirip, bıçakla oğluna saldırdı. Küçük Mustafa'nın boğazını kesen baba, daha sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulundu. Evdeki yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Mustafa'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan Mehmet Topkaya ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Mehmet Topkaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından yürütülüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Cinnet getiren baba 7 yaşındaki oğlunu öldürüp, intihar girişiminde bulundu

Murat SÖZERİ/ MUT (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Mut ilçesinde, gittikleri misafirlikte cinnet getiren Mehmet Topkaya (43), 7 yaşındaki oğlu Mustafa'yı boğazını keserek öldürdükten sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulundu.
Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Topkaya, iddiaya göre, oğlu Mustafa'yı da yanına alarak bir yakınına misafirliğe gitti. Mehmet Topkaya, henüz bilinmeyen nedenle cinnet getirip, bıçakla oğluna saldırdı. Küçük Mustafa'nın boğazını kesen baba, daha sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulundu. Evdeki yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Mustafa'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan Mehmet Topkaya ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Mehmet Topkaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından yürütülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.