İzmir'de motokurye ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2023 - 08:49, Güncelleme: 08.09.2023 - 08:49
 

İzmir'de motokurye ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'de motokurye ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, otomobil ile motokuryenin çarpışması sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılan motokurye Şafak Görkem Yeniay(21) hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü E.D.(19) ise yaralandı. Kaza, saat 02.30 sıralarında Hasan Yücel Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Şafak Görkem Yeniay'ın kullandığı 35 BNN 247 plakalı motosiklet, E.D.'nin kullandığı 35 ERD 88 plakalı otomobil ile çarpıştı. Motokurye olduğu öğrenilen Yeniay, çarpışmanın etkisiyle yola savrularak ağır yaralandı. Kontrolden çıkan otomobil ise refüjde bulunan ağaca çarparak durabilirken, sürücüsü E.D.,  yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada ağır yaralanan motokurye Şafak Görkem Yeniay ile otomobil sürücüsü E.D.'yi ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Şafak Görkem Yeniay, yapılan müdahalelere hayatını kaybetti. Öte yandan, otomobil sürücüsü E.D.'nin tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor. FOTOĞRAFLI 
İzmir'de motokurye ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, otomobil ile motokuryenin çarpışması sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılan motokurye Şafak Görkem Yeniay(21) hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü E.D.(19) ise yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Hasan Yücel Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Şafak Görkem Yeniay'ın kullandığı 35 BNN 247 plakalı motosiklet, E.D.'nin kullandığı 35 ERD 88 plakalı otomobil ile çarpıştı. Motokurye olduğu öğrenilen Yeniay, çarpışmanın etkisiyle yola savrularak ağır yaralandı. Kontrolden çıkan otomobil ise refüjde bulunan ağaca çarparak durabilirken, sürücüsü E.D.,  yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada ağır yaralanan motokurye Şafak Görkem Yeniay ile otomobil sürücüsü E.D.'yi ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Şafak Görkem Yeniay, yapılan müdahalelere hayatını kaybetti.

Öte yandan, otomobil sürücüsü E.D.'nin tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.