Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz göreve başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2023 - 11:51, Güncelleme: 08.09.2023 - 11:51
 

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz göreve başladı

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz göreve başladı
  Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinin yeni Kaymakamı Ahmet Solmaz görevine başladı. Geçen ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin'in Midyat ilçesi Kaymakamlığından Kemer Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Solmaz, görevine başladı. 5 Eylül Salı günü itibarıyla makamına geçen Kaymakam Solmaz, perşembe günü itibarıyla da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti. İlk ziyaretleri ilçe Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Soner Tuna ve kurum amirleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri ile STK'lar gerçekleştirdi. 'ARTIK KEMERLİYİM' Doğunun incisi Mardin'in Midyat ilçesinden Akdeniz'in incisine geldiğini belirten Kemer Kaymakamı Solmaz, "Buraya bir idareci olarak atanmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabii devlet büyüklerimizin de bizi buraya layık görmüş olması ayriyeten gurur veriyor. Gittiğimiz yerin ismine göre, nüfus kaydımızı aldırdıktan sonra artık biz kaldığımız süre boyunca oralıyız ve oralı gibi düşünmeye gayret edeceğiz" dedi. 'ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ' Kemer'in var olan güzellikleri ve potansiyelini hem ulusal hem uluslararası boyutta toplumlara yansıtabilme çabası içerisinde olacaklarını ifade eden Kaymakam Solmaz, "Kemer, Türkiye'nin hakikaten, tabiri caizse cenneti Antalya'nın incisi. Bu noktada bizler burada görev yaptığımız süre boyunca var olan bu güzellikleri ve bu potansiyeli inşallah hem ulusal hem uluslararası boyutta toplumlara nasıl yansıtabilirizin çabası içerisinde olacağız. Atanmış ve seçilmiş, her kesimin birlikte oluşturacağı sinerji ile birlikte, burada yaşayan insanların hem ekonomik kazançlarına katkı sağlamak hem de ülkemizin daha iyi tanınabilirliği açısından da fırsatları değerlendirilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz göreve başladı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinin yeni Kaymakamı Ahmet Solmaz görevine başladı.
Geçen ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin'in Midyat ilçesi Kaymakamlığından Kemer Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Solmaz, görevine başladı. 5 Eylül Salı günü itibarıyla makamına geçen Kaymakam Solmaz, perşembe günü itibarıyla da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti. İlk ziyaretleri ilçe Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Soner Tuna ve kurum amirleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri ile STK'lar gerçekleştirdi.
'ARTIK KEMERLİYİM'
Doğunun incisi Mardin'in Midyat ilçesinden Akdeniz'in incisine geldiğini belirten Kemer Kaymakamı Solmaz, "Buraya bir idareci olarak atanmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabii devlet büyüklerimizin de bizi buraya layık görmüş olması ayriyeten gurur veriyor. Gittiğimiz yerin ismine göre, nüfus kaydımızı aldırdıktan sonra artık biz kaldığımız süre boyunca oralıyız ve oralı gibi düşünmeye gayret edeceğiz" dedi.
'ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ'
Kemer'in var olan güzellikleri ve potansiyelini hem ulusal hem uluslararası boyutta toplumlara yansıtabilme çabası içerisinde olacaklarını ifade eden Kaymakam Solmaz, "Kemer, Türkiye'nin hakikaten, tabiri caizse cenneti Antalya'nın incisi. Bu noktada bizler burada görev yaptığımız süre boyunca var olan bu güzellikleri ve bu potansiyeli inşallah hem ulusal hem uluslararası boyutta toplumlara nasıl yansıtabilirizin çabası içerisinde olacağız. Atanmış ve seçilmiş, her kesimin birlikte oluşturacağı sinerji ile birlikte, burada yaşayan insanların hem ekonomik kazançlarına katkı sağlamak hem de ülkemizin daha iyi tanınabilirliği açısından da fırsatları değerlendirilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.