Isparta sahasında Denizli'yi yendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.09.2023 - 11:00, Güncelleme: 11.09.2023 - 11:00
 

Isparta sahasında Denizli'yi yendi

Isparta sahasında Denizli'yi yendi
  Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Denizlispor müsabakasını 2-1 kazandı. Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Isparta Valisi Aydın Baruş, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 8 bin dolayında Isparta 32 Spor taraftarı ile 500 dolayında misafir takım taraftarı izledi. Karşılaşmayı Erdem Demirtaş, Nezihi Aytar, Rüştü Muhammed Organ hakem üçlüsü yönetti. 'Yasadışı bahse kırmızı kart' pankartı ile sahaya çıkan Isparta 32 Sporlu oyuncular ilk yarıda baskılı futbol oynamasına rağmen bir türlü rakip sahada etkili olamadı. Konuk takım Denizlispor ise defansif bir futbol sergileyerek skoru değiştirecek golü bulamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısına iki takım da 1'er oyuncu değiştirerek başladı. Isparta 32 Spor'da Caner'in yerine Cemal, Denizlispor'da ise Emre'nin yerine Alihan oyuna girdi. Isparta 32 Spor ikinci yarı daha baskılı bir futbol sergiledi. Ardı ardına sol kanattan ataklar geliştiren ev sahibi takım maçın 52. dakikasında Muhlis'in sağ çaprazdan sert şutu ile 1-0 öne geçti. Golden sonra konuk ekip bastırmaya başladı. Maçın 67. dakikasında ani gelişen atakta defansın arkasına atılan topla buluşan Bekir, yerden vuruşla kaleci Alp'i avladı: 1-1. Denizlispor'un bu sevinci fazla uzun sürmedi. 76. dakikada Isparta 32 Spor'dan bu kez Mehmet fileleri havalandırdı: 2-1. Maçın uzatma dakikalarında Isparta kalecisi Alp ardı ardına 2 net golü önleyerek takımının 3 puan almasında önemli rol oynadı. Maç 2-1 Isparta 32 Spor'un üstünlüğü ile sona erdi. Geçen hafta ligin iddialı ekibi Menemenspor'u deplasmanda yenen Isparta 32 Spor, Denizli galibiyetiyle puanını 6'ya yükselterek 5. sıraya yerleşti. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Isparta sahasında Denizli'yi yendi

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Denizlispor müsabakasını 2-1 kazandı.
Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Isparta Valisi Aydın Baruş, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 8 bin dolayında Isparta 32 Spor taraftarı ile 500 dolayında misafir takım taraftarı izledi. Karşılaşmayı Erdem Demirtaş, Nezihi Aytar, Rüştü Muhammed Organ hakem üçlüsü yönetti. 'Yasadışı bahse kırmızı kart' pankartı ile sahaya çıkan Isparta 32 Sporlu oyuncular ilk yarıda baskılı futbol oynamasına rağmen bir türlü rakip sahada etkili olamadı. Konuk takım Denizlispor ise defansif bir futbol sergileyerek skoru değiştirecek golü bulamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısına iki takım da 1'er oyuncu değiştirerek başladı. Isparta 32 Spor'da Caner'in yerine Cemal, Denizlispor'da ise Emre'nin yerine Alihan oyuna girdi. Isparta 32 Spor ikinci yarı daha baskılı bir futbol sergiledi. Ardı ardına sol kanattan ataklar geliştiren ev sahibi takım maçın 52. dakikasında Muhlis'in sağ çaprazdan sert şutu ile 1-0 öne geçti. Golden sonra konuk ekip bastırmaya başladı. Maçın 67. dakikasında ani gelişen atakta defansın arkasına atılan topla buluşan Bekir, yerden vuruşla kaleci Alp'i avladı: 1-1. Denizlispor'un bu sevinci fazla uzun sürmedi. 76. dakikada Isparta 32 Spor'dan bu kez Mehmet fileleri havalandırdı: 2-1. Maçın uzatma dakikalarında Isparta kalecisi Alp ardı ardına 2 net golü önleyerek takımının 3 puan almasında önemli rol oynadı. Maç 2-1 Isparta 32 Spor'un üstünlüğü ile sona erdi. Geçen hafta ligin iddialı ekibi Menemenspor'u deplasmanda yenen Isparta 32 Spor, Denizli galibiyetiyle puanını 6'ya yükselterek 5. sıraya yerleşti. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.