Genelkurmay Başkanı Gürak, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.09.2023 - 16:06, Güncelleme: 11.09.2023 - 16:06
 

Genelkurmay Başkanı Gürak, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü

Genelkurmay Başkanı Gürak, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
ANKARA, (DHA)- GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Azerbaycan Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı 1'inci Yardımcısı General Polkovnik Kerim Veliyev ile Ankara'da görüştü. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Azerbaycan Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı 1'inci Yardımcısı General Polkovnik Kerim Veliyev'i askeri törenle karşıladı. Törenin ardından iki komutan, Genelkurmay Karargahı'nda görüşme yaptı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Genelkurmay Başkanı Gürak, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü

ANKARA, (DHA)- GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Azerbaycan Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı 1'inci Yardımcısı General Polkovnik Kerim Veliyev ile Ankara'da görüştü.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Azerbaycan Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı 1'inci Yardımcısı General Polkovnik Kerim Veliyev'i askeri törenle karşıladı. Törenin ardından iki komutan, Genelkurmay Karargahı'nda görüşme yaptı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.