AFAD, Libya'da yaşanan sel felaketi sebebiyle yardım gönderecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.09.2023 - 08:39, Güncelleme: 12.09.2023 - 08:39
 

AFAD, Libya'da yaşanan sel felaketi sebebiyle yardım gönderecek

AFAD, Libya'da yaşanan sel felaketi sebebiyle yardım gönderecek
ANKARA, (DHA)- AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yaşanan sel felaketi nedeniyle Libya'ya yardım gönderecek. 11 Eylül'de Libya'nın Beydağ, Şehhat, Derna, Bingazi, Al Marj ve Sousse şehirlerinde yaşanan aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana gelmesi ve Libya Hükümeti tarafından yapılan uluslararası yardım çağrısı üzerine AFAD, Libya'ya yardım göndereceğini açıkladı. Libya Hükumeti tarafından yapılan uluslararası yardım çağrısı üzerine AFAD tarafından Libya'ya; 150 su üstü ve su altı arama kurtarma personeli, çadır ve çadır içi malzeme, 2 kurtarma aracı, 4 bot ve jeneratörden oluşan ihtiyaç malzemesi gönderileceği belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
AFAD, Libya'da yaşanan sel felaketi sebebiyle yardım gönderecek

ANKARA, (DHA)- AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yaşanan sel felaketi nedeniyle Libya'ya yardım gönderecek.
11 Eylül'de Libya'nın Beydağ, Şehhat, Derna, Bingazi, Al Marj ve Sousse şehirlerinde yaşanan aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana gelmesi ve Libya Hükümeti tarafından yapılan uluslararası yardım çağrısı üzerine AFAD, Libya'ya yardım göndereceğini açıkladı.
Libya Hükumeti tarafından yapılan uluslararası yardım çağrısı üzerine AFAD tarafından Libya'ya; 150 su üstü ve su altı arama kurtarma personeli, çadır ve çadır içi malzeme, 2 kurtarma aracı, 4 bot ve jeneratörden oluşan ihtiyaç malzemesi gönderileceği belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.