Fas deprem felaketinde ölü sayısı 2 bin 901’e yükseldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.09.2023 - 17:05, Güncelleme: 12.09.2023 - 17:05
 

Fas deprem felaketinde ölü sayısı 2 bin 901’e yükseldi

Fas deprem felaketinde ölü sayısı 2 bin 901’e yükseldi
FAS, (DHA) - Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı bugün itibariyle 2 bin 901’e, yaralıların sayısı ise 5 bin 530’a yükseldi. Fas İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, El-Huz bölgesinde 8 Eylül’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı bugün itibariyle 2 bin 901’e, yaralıların sayısı ise 5 bin 530’a yükseldi. Yetkililer, deprem sonrasında yaralananların kurtarılması, tahliye edilmesi ve tedavilerin yapılması, hasar gören yolların açılması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. İspanya, İngiltere ve Katar devletlerinin arama kurtarma ekipleri ise bölgede çalışmalarına devam ediyor.  
Fas deprem felaketinde ölü sayısı 2 bin 901’e yükseldi

FAS, (DHA) - Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı bugün itibariyle 2 bin 901’e, yaralıların sayısı ise 5 bin 530’a yükseldi.
Fas İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, El-Huz bölgesinde 8 Eylül’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı bugün itibariyle 2 bin 901’e, yaralıların sayısı ise 5 bin 530’a yükseldi. Yetkililer, deprem sonrasında yaralananların kurtarılması, tahliye edilmesi ve tedavilerin yapılması, hasar gören yolların açılması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. İspanya, İngiltere ve Katar devletlerinin arama kurtarma ekipleri ise bölgede çalışmalarına devam ediyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.