İş dünyası bu gecede buluştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.12.2021 - 10:07, Güncelleme: 18.12.2021 - 10:07
 

İş dünyası bu gecede buluştu

İş dünyası bu gecede buluştu
  Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Eğitim ve Araştırma Vakfı (ANTEV), 30'uncu yıl balo kutlamasında Antalya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfı (ANTEV) 30'uncu yılını kutlamak için bir otelin salonunda balo düzenledi. Baloya ANTEV Başkanı Sarper Dermut, ATSO Başkanı Davut Çetin, ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, AOSB Başkanı Ali Bahar, ANTGİAD Başkanı Osman Sert, BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan, YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege, ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, Romanya Antalya Fahri Konsolosu Semih Beken, Slovenya Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Sedat Peker, Harita Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, çeşitli oda ve sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı. Müzik dinletisinin yapıldığı baloda yeni üyelere plaket verilmesinin ardından iş insanlarından oluşan ANSİAD korosu sahnede eşsiz bir performans düzenledi. Seyirciler ise koroyu ayakta alkışladı. 158 ÖĞRENCİYE BURS VERİYOR Balo töreninde konuşan ANTEV Başkanı Sarper Dermut, Finlandiya eğitim modeli ve Köy enstitüleri hakkında bilgi vererek eğitimin önemine vurgu yaptı. Dermut, “ANTEV olarak çok ciddi zorluklarla şuan için 158 öğrenciye burs sağlamaktayız. O kadar zor şartlarda okuyan çocuklarımızın eğitimlerine bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz. Elbette başvuruların hepsine katkı sağlayamıyoruz. Çünkü sizlerin sağladığı katkılar kadar faydamız olabiliyor. Ve çok sıkı bir eleme sürecinden sonra burs veriyoruz ki, bu gençler içerinden İsmail Hakkı Tonguç'lar ve Hasan Ali Yücel'ler çıksın diye" dedi. Başkan Dermut'un konuşmasının ardından baloya katılanlar arasında çekiliş yapıldı. Çekilişten elde edilen gelirin ise öğrencilerin eğitimi için harcanacağı öğrenildi. FOTOĞRAFLI
İş dünyası bu gecede buluştu

 

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Eğitim ve Araştırma Vakfı (ANTEV), 30'uncu yıl balo kutlamasında Antalya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfı (ANTEV) 30'uncu yılını kutlamak için bir otelin salonunda balo düzenledi. Baloya ANTEV Başkanı Sarper Dermut, ATSO Başkanı Davut Çetin, ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, AOSB Başkanı Ali Bahar, ANTGİAD Başkanı Osman Sert, BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan, YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege, ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, Romanya Antalya Fahri Konsolosu Semih Beken, Slovenya Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Sedat Peker, Harita Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, çeşitli oda ve sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı. Müzik dinletisinin yapıldığı baloda yeni üyelere plaket verilmesinin ardından iş insanlarından oluşan ANSİAD korosu sahnede eşsiz bir performans düzenledi. Seyirciler ise koroyu ayakta alkışladı.

158 ÖĞRENCİYE BURS VERİYOR

Balo töreninde konuşan ANTEV Başkanı Sarper Dermut, Finlandiya eğitim modeli ve Köy enstitüleri hakkında bilgi vererek eğitimin önemine vurgu yaptı. Dermut, “ANTEV olarak çok ciddi zorluklarla şuan için 158 öğrenciye burs sağlamaktayız. O kadar zor şartlarda okuyan çocuklarımızın eğitimlerine bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz. Elbette başvuruların hepsine katkı sağlayamıyoruz. Çünkü sizlerin sağladığı katkılar kadar faydamız olabiliyor. Ve çok sıkı bir eleme sürecinden sonra burs veriyoruz ki, bu gençler içerinden İsmail Hakkı Tonguç'lar ve Hasan Ali Yücel'ler çıksın diye" dedi.

Başkan Dermut'un konuşmasının ardından baloya katılanlar arasında çekiliş yapıldı. Çekilişten elde edilen gelirin ise öğrencilerin eğitimi için harcanacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.