Kardeşler, aynı kaderi paylaştı

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.12.2021 - 11:24, Güncelleme: 18.12.2021 - 11:44
 

Kardeşler, aynı kaderi paylaştı

Kardeşler, aynı kaderi paylaştı
ANTALYA'da 2,5 ay önce parkta çıkan kavgada başından aldığı darbe ile yaralanan Bekir Veziroğlu (41), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Veziroğlu'nun mobilya işiyle uğraşan kardeşi Erdoğan Veziroğlu'nun da 5,5 yıl önce cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olay, Eylül ayı içinde Muratpaşa ilçesindeki bir parkta meydana geldi. Bekir Veziroğlu ile evsiz olduğu öğrenilen bir kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa süre içinde büyüyen kavga sonucunda Veziroğlu, başına sopa ile darbe aldı. Ağır yaralanan ve ambulansla özel bir hastaneye götürülen Veziroğlu, 2,5 ay süren tedavisine rağmen kurtarılamadı. Otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirilen Bekir Veziroğlu'nun cenazesi, kardeşi Bahattin Veziroğlu'na teslim edildi. Veziroğlu'nun cenazesinin Adapazarı'nda toprağa verileceği belirtildi. İsmi açıklanmayan şüphelinin olaydan sonra polis ekiplerince yakalandığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı. Diğer yandan Bekir Veziroğlu'nun mobilya işiyle uğraşan kardeşi Erdoğan Veziroğlu'nun da 5,5 yıl önce cinayete kurban gittiği öğrenildi. Kepez ilçesi Varsak bölgesindeki tarihi höyükte Erdoğan Veziroğlu'nun 14 Mayıs 2016'da cesedinin bulunmasının ardından yürütülen soruşturmada 9 şüpheli gözaltına alınmıştı. Yargılama sonucunda 9 sanıktan 8'i ağırlaştırılmış müebbet almıştı. Zanlıların, Erdoğan Veziroğlu'nu sırtına taşla vurduktan sonra telle boğarak öldürdükleri ve cesedinin yerini 3 kez değiştirdikleri ortaya çıkmıştı.    
Kardeşler, aynı kaderi paylaştı

ANTALYA'da 2,5 ay önce parkta çıkan kavgada başından aldığı darbe ile yaralanan Bekir Veziroğlu (41), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Veziroğlu'nun mobilya işiyle uğraşan kardeşi Erdoğan Veziroğlu'nun da 5,5 yıl önce cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Olay, Eylül ayı içinde Muratpaşa ilçesindeki bir parkta meydana geldi. Bekir Veziroğlu ile evsiz olduğu öğrenilen bir kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa süre içinde büyüyen kavga sonucunda Veziroğlu, başına sopa ile darbe aldı. Ağır yaralanan ve ambulansla özel bir hastaneye götürülen Veziroğlu, 2,5 ay süren tedavisine rağmen kurtarılamadı. Otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirilen Bekir Veziroğlu'nun cenazesi, kardeşi Bahattin Veziroğlu'na teslim edildi. Veziroğlu'nun cenazesinin Adapazarı'nda toprağa verileceği belirtildi. İsmi açıklanmayan şüphelinin olaydan sonra polis ekiplerince yakalandığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı.

Diğer yandan Bekir Veziroğlu'nun mobilya işiyle uğraşan kardeşi Erdoğan Veziroğlu'nun da 5,5 yıl önce cinayete kurban gittiği öğrenildi. Kepez ilçesi Varsak bölgesindeki tarihi höyükte Erdoğan Veziroğlu'nun 14 Mayıs 2016'da cesedinin bulunmasının ardından yürütülen soruşturmada 9 şüpheli gözaltına alınmıştı. Yargılama sonucunda 9 sanıktan 8'i ağırlaştırılmış müebbet almıştı. Zanlıların, Erdoğan Veziroğlu'nu sırtına taşla vurduktan sonra telle boğarak öldürdükleri ve cesedinin yerini 3 kez değiştirdikleri ortaya çıkmıştı.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.