Bucak Belediyesi 3. Bucak Bisiklet Festivali 23 Eylül Cuma günü saat 17:00’da Cumhuriyet meydanında başlıyor.

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.09.2023 - 09:42, Güncelleme: 18.09.2023 - 09:42
 

Bucak Belediyesi 3. Bucak Bisiklet Festivali 23 Eylül Cuma günü saat 17:00’da Cumhuriyet meydanında başlıyor.

Bucak Belediyesi 3. Bucak Bisiklet Festivali 23 Eylül Cuma günü saat 17:00’da Cumhuriyet meydanında başlıyor.
Emrullah Ünal : “Bucak’ta bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak istiyoruz”             Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bu yıl Bucak Belediyesi olarak 3. Bucak Bisiklet Festivalini organize ediyoruz. Bisiklet Festivali ile  Çevre dostu, doğa dostu, insan sağlığına faydalı, ekonomik, ulaşımı rahatlatan bisiklet kullanımını Bucak’ta doğal hayatın bir parçası haline getirmek. Tüm vatandaşlarımızı bisiklet festivalimize davet ediyorum.” dedi.             Cumhuriyet Meydanından start alacak bisiklet sürücüleri Belediye önünden hareket ederek, Gazi Caddesinden, Asfalt Şantiyesinden dönüş yapılarak Gazi Caddesinden Belediye önüne gelinecek. Bisiklet turuna katılan vatandaşlar arasında yapılan kura çekiminde vatandaşlara Bisiklet, bisiklet kask seti, sürpriz hediyeler verilecek ve ikramlar gerçekleştirilecek. Etkinlik 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’da belediye önünden başlatılacak.             Şimdi Bucak’ta Hareketlilik Zamanı!             Avrupa Hareketlilik Haftası başlıyor!             2002 yılında ilk kez kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nın etkisi, hem Avrupa’da hem de tüm dünyada giderek artmıştır. Avrupa kıtasında hafta boyunca, yaklaşık 3.000 belde ve şehir, yerel paydaşlarla farkındalık yaratma faaliyetleri ve etkinlikleri düzenleyerek aktif hareketlilik, toplu taşıma ve diğer temiz, akıllı ulaşım çözümleri lehine davranış değişikliğine teşvik ediyor.Her yıl bir tema ekseninde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nın 2023 yılı için belirlenen tema ise “Şehrini Keşfet” sloganıyla “Gelecek Enerjini Koru / Save Energy” olarak belirlendi.
Bucak Belediyesi 3. Bucak Bisiklet Festivali 23 Eylül Cuma günü saat 17:00’da Cumhuriyet meydanında başlıyor.

Emrullah Ünal : “Bucak’ta bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak istiyoruz”

            Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bu yıl Bucak Belediyesi olarak 3. Bucak Bisiklet Festivalini organize ediyoruz. Bisiklet Festivali ile  Çevre dostu, doğa dostu, insan sağlığına faydalı, ekonomik, ulaşımı rahatlatan bisiklet kullanımını Bucak’ta doğal hayatın bir parçası haline getirmek. Tüm vatandaşlarımızı bisiklet festivalimize davet ediyorum.” dedi.

            Cumhuriyet Meydanından start alacak bisiklet sürücüleri Belediye önünden hareket ederek, Gazi Caddesinden, Asfalt Şantiyesinden dönüş yapılarak Gazi Caddesinden Belediye önüne gelinecek. Bisiklet turuna katılan vatandaşlar arasında yapılan kura çekiminde vatandaşlara Bisiklet, bisiklet kask seti, sürpriz hediyeler verilecek ve ikramlar gerçekleştirilecek. Etkinlik 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’da belediye önünden başlatılacak.

            Şimdi Bucak’ta Hareketlilik Zamanı!

            Avrupa Hareketlilik Haftası başlıyor!

            2002 yılında ilk kez kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nın etkisi, hem Avrupa’da hem de tüm dünyada giderek artmıştır. Avrupa kıtasında hafta boyunca, yaklaşık 3.000 belde ve şehir, yerel paydaşlarla farkındalık yaratma faaliyetleri ve etkinlikleri düzenleyerek aktif hareketlilik, toplu taşıma ve diğer temiz, akıllı ulaşım çözümleri lehine davranış değişikliğine teşvik ediyor.Her yıl bir tema ekseninde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nın 2023 yılı için belirlenen tema ise “Şehrini Keşfet” sloganıyla “Gelecek Enerjini Koru / Save Energy” olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.