Bucak’ta 800 saman ve yulaf balyası yandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.09.2023 - 21:54, Güncelleme: 18.09.2023 - 21:59
 

Bucak’ta 800 saman ve yulaf balyası yandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde inşaat halindeki binada istiflenmiş 800 karışık saman ve yulaf balyası yandı.
Bucak ilçesinde Yörükler Mahallesi, Yörükler parkı yanında Abdurrahman Şahin’e ait inşaat halindeki binada istiflenen karışık saman ve yulaf balyaları saat 18:30 sıralarında bilinmeyen sebeple tutuştu. Alev ve dumanları gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile başka evlere sıçramadan söndürülen yangında karışık 800 saman ve yulaf balyası yandı. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.  (DHA)   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde inşaat halindeki binada istiflenmiş 800 karışık saman ve yulaf balyası yandı.

Bucak ilçesinde Yörükler Mahallesi, Yörükler parkı yanında Abdurrahman Şahin’e ait inşaat halindeki binada istiflenen karışık saman ve yulaf balyaları saat 18:30 sıralarında bilinmeyen sebeple tutuştu. Alev ve dumanları gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile başka evlere sıçramadan söndürülen yangında karışık 800 saman ve yulaf balyası yandı.

Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.  (DHA)   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.