VALİ ÖKSÜZ, OKUL BÖLGESİNDE TEDBİRLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.09.2023 - 09:03, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:03
 

VALİ ÖKSÜZ, OKUL BÖLGESİNDE TEDBİRLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, okul çevrelerinde alınan tedbirler kapsamında 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Burdur Lisesi önünde yapılan genel asayiş ve trafik uygulamasına katıldı.
Uygulama öncesinde okul çevresinde bulunan esnafları ziyaret eden, okul çıkışında öğrencileri bekleyen velilerle sohbet eden, okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Öksüz, herhangi bir talepleri olup olmadığını sorarak, karşılaştıkları ve yaşadıkları olumsuz durumları okul yönetimi ve güvenlik güçleri ile paylaşmalarını istedi.   Temel amaçlarının okullarımız ile çevresinin huzurlu ve güvenli olmasıdır diyen Vali Öksüz, öğrencilerimizin sağlıklı bir çevrede eğitim görmeleri, bir suçun mağduru olmamaları, kötü alışkanlıklar ve tehlikeli maddelerden uzak durmaları için yıl içerisinde alacağımız güvenlik tedbirlerini kesintisiz bir biçimde devam ettireceklerini ifade etti.   Vali Öksüz’e programı süresince İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Engin Hatipoğlu eşlik ettiler.   Okul bölgesinde yapılan genel asayiş ve trafik uygulamasını yerinde inceledikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Türker Öksüz burada yaptığı açıklamada; “Hepinizin bildiği gibi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı geçen hafta başladı. İkinci hafta içerisindeyiz ve eğitim öğretim süreci İlimiz genelinde sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Bizim temel amacımız okullarımızın huzurlu ve güvenli olmasıdır. Hem okullarımızda, hem de çevrelerinde huzurun ve güvenliğin sağlanması bizim her yönden başlıca hedefimizdir. Çünkü biz öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini istiyoruz. Bu nedenle gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerini alıyoruz. Çocuklarımızın bir suçun mağduru olmasını istemiyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Zararlı faaliyetlerin çocuklarımıza bulaşmasını önlemek istiyoruz. Bu konuda İçişleri Bakanlığımızın talimatları var.   Okullarımızın risk derecelerine göre, kategorilerine göre alınan güvenlik tedbirleri, ilgili birimlerimiz tarafından titizlikle planlanarak uygulamaya konuldu. Biz de bugün o çalışmaları yerinde incelemek için okullarımıza geldik. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisemizde özellikle öğrencilerimizle velilerimizle, öğretmenlerimizle, çevrede bulunan esnaflarımız ile sohbet ettik. Onların bir problemi olup olmadığını sorduk. Çok şükür önemli bir problemimiz yok. Alacağımız bu güvenlik tedbirleri kesintisiz bir biçimde devam edecek. Bir gün uygulayıp ikinci gün bu tedbirleri gevşetmeyeceğiz. Tüm eğitim öğretim yılı boyunca sürdürülebilir şekilde bu önlemleri devam ettireceğiz. Okullarımızın ve çevrelerinin güvenli olması bizim için çok önemli. Onun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugün burada İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız bu çalışmaları hep birlikte yerinde gördük. Ben 2023-2024 eğitim öğretim yılının bütün öğrencilerimize, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umuyorum ki başarılı bir yıl olacak ve öğrencilerimiz güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim göremeye devam edecek. “
Burdur Valisi Türker Öksüz, okul çevrelerinde alınan tedbirler kapsamında 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Burdur Lisesi önünde yapılan genel asayiş ve trafik uygulamasına katıldı.

Uygulama öncesinde okul çevresinde bulunan esnafları ziyaret eden, okul çıkışında öğrencileri bekleyen velilerle sohbet eden, okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Öksüz, herhangi bir talepleri olup olmadığını sorarak, karşılaştıkları ve yaşadıkları olumsuz durumları okul yönetimi ve güvenlik güçleri ile paylaşmalarını istedi.

 

Temel amaçlarının okullarımız ile çevresinin huzurlu ve güvenli olmasıdır diyen Vali Öksüz, öğrencilerimizin sağlıklı bir çevrede eğitim görmeleri, bir suçun mağduru olmamaları, kötü alışkanlıklar ve tehlikeli maddelerden uzak durmaları için yıl içerisinde alacağımız güvenlik tedbirlerini kesintisiz bir biçimde devam ettireceklerini ifade etti.

 

Vali Öksüz’e programı süresince İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Engin Hatipoğlu eşlik ettiler.

 

Okul bölgesinde yapılan genel asayiş ve trafik uygulamasını yerinde inceledikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Türker Öksüz burada yaptığı açıklamada;

“Hepinizin bildiği gibi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı geçen hafta başladı. İkinci hafta içerisindeyiz ve eğitim öğretim süreci İlimiz genelinde sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Bizim temel amacımız okullarımızın huzurlu ve güvenli olmasıdır. Hem okullarımızda, hem de çevrelerinde huzurun ve güvenliğin sağlanması bizim her yönden başlıca hedefimizdir. Çünkü biz öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini istiyoruz. Bu nedenle gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerini alıyoruz. Çocuklarımızın bir suçun mağduru olmasını istemiyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Zararlı faaliyetlerin çocuklarımıza bulaşmasını önlemek istiyoruz. Bu konuda İçişleri Bakanlığımızın talimatları var.

 

Okullarımızın risk derecelerine göre, kategorilerine göre alınan güvenlik tedbirleri, ilgili birimlerimiz tarafından titizlikle planlanarak uygulamaya konuldu. Biz de bugün o çalışmaları yerinde incelemek için okullarımıza geldik. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisemizde özellikle öğrencilerimizle velilerimizle, öğretmenlerimizle, çevrede bulunan esnaflarımız ile sohbet ettik. Onların bir problemi olup olmadığını sorduk. Çok şükür önemli bir problemimiz yok.

Alacağımız bu güvenlik tedbirleri kesintisiz bir biçimde devam edecek. Bir gün uygulayıp ikinci gün bu tedbirleri gevşetmeyeceğiz. Tüm eğitim öğretim yılı boyunca sürdürülebilir şekilde bu önlemleri devam ettireceğiz. Okullarımızın ve çevrelerinin güvenli olması bizim için çok önemli. Onun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugün burada İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız bu çalışmaları hep birlikte yerinde gördük. Ben 2023-2024 eğitim öğretim yılının bütün öğrencilerimize, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umuyorum ki başarılı bir yıl olacak ve öğrencilerimiz güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim göremeye devam edecek. “

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.