Bucak’ta Gaziler Günü kutlandı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.09.2023 - 10:41, Güncelleme: 19.09.2023 - 10:52
 

Bucak’ta Gaziler Günü kutlandı

Burdur’un Bucak ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.
Bucak’ta 19 Eylül Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alp Eren Çatlı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gaziler günü töreni saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından Bucak Kaymakamlığı, ve Bucak Belediyesinin Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla devam etti. İlçe Jandarma Komutanı Alp Eren Çatlı günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra sona erdi. Daha sonra protokol, gazi ve gazi yakınları Öğretmen Evinde kahvaltıda bir araya geldiler. Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal; gazi ve gazi yakınları ile sohbet ederek, gazilerin istek ve taleplerini dinlediler.
Burdur’un Bucak ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.

Bucak’ta 19 Eylül Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alp Eren Çatlı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gaziler günü töreni saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından Bucak Kaymakamlığı, ve Bucak Belediyesinin Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla devam etti. İlçe Jandarma Komutanı Alp Eren Çatlı günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra sona erdi. Daha sonra protokol, gazi ve gazi yakınları Öğretmen Evinde kahvaltıda bir araya geldiler. Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal; gazi ve gazi yakınları ile sohbet ederek, gazilerin istek ve taleplerini dinlediler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.