İş insanından YKS'de ilk 75'e girecek öğrencilere otomobil sözü

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.09.2023 - 11:50, Güncelleme: 21.09.2023 - 09:36
 

İş insanından YKS'de ilk 75'e girecek öğrencilere otomobil sözü

BURDUR'un Bucak ilçesinde, Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nin kurucusu ve Okul Aile Birliği Başkanı iş insanı Mehmet Cadıl, bu yılki Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk 75'e girecek öğrencilere otomobil hediye etme sözü verdi.
Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'ni 2005 yılında yaptıran ve okula adı verilen hayırsever iş insanı Mehmet Cadıl, 2008-2009 eğitim öğretim yılından bu yana okulu ve öğrencileri yalnız bırakmadı. Okul Aile Birliği'nin başkanı da olan Mehmet Cadıl, okul bahçesinde seslendiği öğrencilerden başarılı, ahlaklı ve tutumlu olmalarını istedi. Okulda her şeyin bir bütün halinde olduğunu, biri eksik olunca başarının mümkün olmadığını belirten Cadıl, başarılı öğrencileri onurlandırmanın da başarıya giden yolda motive edici etken olduğunu vurguladı. Cadıl, 2023-2024 eğitim öğretim yılında YKS'de Türkiye genelinde ilk 75'e girecek öğrencilere otomobil hediye etme sözü verdi. TÜRKİYE 32'NCİSİNİ SIFIR OTOMOBİLLE ÖDÜLLENDİRMİŞTİ Mehmet Cadıl, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Türkiye 32'ncisi olan Hasan Nafi Orun isimli öğrenciyi sıfır otomobille ödüllendirmişti. Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nde 35 öğretmen kadrosu ile yatılı olarak 400'ün üzerinde öğrenci eğitim öğretim görüyor.
BURDUR'un Bucak ilçesinde, Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nin kurucusu ve Okul Aile Birliği Başkanı iş insanı Mehmet Cadıl, bu yılki Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk 75'e girecek öğrencilere otomobil hediye etme sözü verdi.

Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'ni 2005 yılında yaptıran ve okula adı verilen hayırsever iş insanı Mehmet Cadıl, 2008-2009 eğitim öğretim yılından bu yana okulu ve öğrencileri yalnız bırakmadı. Okul Aile Birliği'nin başkanı da olan Mehmet Cadıl, okul bahçesinde seslendiği öğrencilerden başarılı, ahlaklı ve tutumlu olmalarını istedi. Okulda her şeyin bir bütün halinde olduğunu, biri eksik olunca başarının mümkün olmadığını belirten Cadıl, başarılı öğrencileri onurlandırmanın da başarıya giden yolda motive edici etken olduğunu vurguladı. Cadıl, 2023-2024 eğitim öğretim yılında YKS'de Türkiye genelinde ilk 75'e girecek öğrencilere otomobil hediye etme sözü verdi.

TÜRKİYE 32'NCİSİNİ SIFIR OTOMOBİLLE ÖDÜLLENDİRMİŞTİ

Mehmet Cadıl, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Türkiye 32'ncisi olan Hasan Nafi Orun isimli öğrenciyi sıfır otomobille ödüllendirmişti. Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nde 35 öğretmen kadrosu ile yatılı olarak 400'ün üzerinde öğrenci eğitim öğretim görüyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.