VALİ ÖKSÜZ'DEN, İL ÖZEL İDARESİ 2024 YATIRIM BÜTÇESİNE YAKIN TAKİP

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.09.2023 - 14:34, Güncelleme: 20.09.2023 - 14:34
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN, İL ÖZEL İDARESİ 2024 YATIRIM BÜTÇESİNE YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Özel İdaresi birim müdürleriyle 2024 yılı bütçe çalışmaları kapsamında toplantıda bir araya geldi.
Göreve başladığı günden itibaren, sık sık yaptığı toplantılarla İl Özel İdaresi tarafından yürütülen hizmetler ile devam eden proje ve çalışmaları yakından takip eden Vali Öksüz, bugün de İl Özel İdaresi birim müdürleriyle 2024 yılı bütçe hazırlıkları kapsamında toplantı yaptı.   Kasım Ayı içerisinde İl Genel Meclisi'nde görüşülmeye başlanacak 2024 yılı bütçesinin hazırlıklarıyla ilgili Genel Sekreter Asım Ertilav ve birim müdürlerinden kapsamlı bilgi alan Vali Öksüz, öncelikli olarak yapılması gereken proje ve çalışmalar başta olmak üzere, bütçe hazırlıklarının ve planlamasının titizlikle yapılarak, yakından takip edilmesini istedi.
Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Özel İdaresi birim müdürleriyle 2024 yılı bütçe çalışmaları kapsamında toplantıda bir araya geldi.

Göreve başladığı günden itibaren, sık sık yaptığı toplantılarla İl Özel İdaresi tarafından yürütülen hizmetler ile devam eden proje ve çalışmaları yakından takip eden Vali Öksüz, bugün de İl Özel İdaresi birim müdürleriyle 2024 yılı bütçe hazırlıkları kapsamında toplantı yaptı.

 

Kasım Ayı içerisinde İl Genel Meclisi'nde görüşülmeye başlanacak 2024 yılı bütçesinin hazırlıklarıyla ilgili Genel Sekreter Asım Ertilav ve birim müdürlerinden kapsamlı bilgi alan Vali Öksüz, öncelikli olarak yapılması gereken proje ve çalışmalar başta olmak üzere, bütçe hazırlıklarının ve planlamasının titizlikle yapılarak, yakından takip edilmesini istedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.