CHP Yayladağı ilçe başkanı hayatını kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.09.2023 - 20:44, Güncelleme: 20.09.2023 - 20:44
 

CHP Yayladağı ilçe başkanı hayatını kaybetti

CHP Yayladağı ilçe başkanı hayatını kaybetti
Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Yayladağı İlçe Başkanı Hayrettin Hançar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. CHP'nin Hatay'ın Yayladığı İlçe Başkanı Hayrettin Hançar, tedavi için gittiği Konya'da açık kalp ameliyatı oldu. Hançar, ameliyattan bir gün sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Hançar’ın cenazesinin, otopsinin ardından Hatay’da toprağa verileceği öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
CHP Yayladağı ilçe başkanı hayatını kaybetti

Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Yayladağı İlçe Başkanı Hayrettin Hançar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
CHP'nin Hatay'ın Yayladığı İlçe Başkanı Hayrettin Hançar, tedavi için gittiği Konya'da açık kalp ameliyatı oldu. Hançar, ameliyattan bir gün sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Hançar’ın cenazesinin, otopsinin ardından Hatay’da toprağa verileceği öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.