Pancar yüklü tır devrildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.09.2023 - 09:43, Güncelleme: 21.09.2023 - 09:43
 

Pancar yüklü tır devrildi

Pancar yüklü tır devrildi
  Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da devrilen tırdaki pancarların yola saçıldığı kazada sürücüsü ağır yaralandı. Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık köyünden yüklediği pancarları Burdur Şeker Fabrikası'na getiren Ahmet Dikici (50) yönetimindeki tır, dün saat 19.00 sıralarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bülent Ecevit Bulvarı Devlet Şu İşleri Şube Müdürlüğü önünde önce kaldırıma daha sonra aydınlatma direğine çarparak devrildi. Tırda yüklü pancarlar çevreye saçıldı. Tırın delinen deposundaki yakıt ise yola döküldü. Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan tır sürücüsü Ahmet Dikici, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Burdur Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de olay yerine gelerek ekiplerden kazayla ilgili bilgi aldı. Yola saçılan pancarlar toplanırken, Burdur İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise tırın deposundan yola dökülen yakıtı köpükle yıkadı. (DHA) FOTOĞRAFLI 
Pancar yüklü tır devrildi

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da devrilen tırdaki pancarların yola saçıldığı kazada sürücüsü ağır yaralandı.
Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık köyünden yüklediği pancarları Burdur Şeker Fabrikası'na getiren Ahmet Dikici (50) yönetimindeki tır, dün saat 19.00 sıralarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bülent Ecevit Bulvarı Devlet Şu İşleri Şube Müdürlüğü önünde önce kaldırıma daha sonra aydınlatma direğine çarparak devrildi. Tırda yüklü pancarlar çevreye saçıldı. Tırın delinen deposundaki yakıt ise yola döküldü.
Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan tır sürücüsü Ahmet Dikici, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Burdur Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de olay yerine gelerek ekiplerden kazayla ilgili bilgi aldı. Yola saçılan pancarlar toplanırken, Burdur İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise tırın deposundan yola dökülen yakıtı köpükle yıkadı. (DHA)

FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.