VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN ÇELTİKÇİ İLÇESİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.09.2023 - 09:48, Güncelleme: 21.09.2023 - 09:48
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN ÇELTİKÇİ İLÇESİNE ZİYARET

İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Burdur Valisi Türker Öksüz, Çeltikçi İlçesi'ne ziyarette bulundu.
Çeltikçi programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Öksüz, Kaymakam V. Eda Nur Yurt'tan İlçenin genel durumu, yürütülen hizmetler, devam eden proje ve çalışmalarla ilgili kapsamlı brifing aldı.   Programının devamında esnaf ziyaretinde bulunan Vali Öksüz, işyerlerinde ziyaret ettigi esnaflarla bir süre hasbihal ederek, herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu, hayırlı işler diledi.   Vali Öksüz, Çeltikçi İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaretinde, İlçede yürütülen güvenlik ve asayiş hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing aldı.   Çeltikçi programının son bölümünde, spor tesisleri ile inşaat çalışmaları devam eden alanlarda incelemede bulunan Vali Öksüz, Kaymakam V. Eda Nur Yurt ve Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay'dan bu alanlarla ilgili bilgi aldı.  
İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Burdur Valisi Türker Öksüz, Çeltikçi İlçesi'ne ziyarette bulundu.

Çeltikçi programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Öksüz, Kaymakam V. Eda Nur Yurt'tan İlçenin genel durumu, yürütülen hizmetler, devam eden proje ve çalışmalarla ilgili kapsamlı brifing aldı.

 

Programının devamında esnaf ziyaretinde bulunan Vali Öksüz, işyerlerinde ziyaret ettigi esnaflarla bir süre hasbihal ederek, herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu, hayırlı işler diledi.

 

Vali Öksüz, Çeltikçi İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaretinde, İlçede yürütülen güvenlik ve asayiş hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing aldı.

 

Çeltikçi programının son bölümünde, spor tesisleri ile inşaat çalışmaları devam eden alanlarda incelemede bulunan Vali Öksüz, Kaymakam V. Eda Nur Yurt ve Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay'dan bu alanlarla ilgili bilgi aldı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.