Başkan Böcek, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.09.2023 - 17:11, Güncelleme: 21.09.2023 - 17:11
 

Başkan Böcek, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Başkan Böcek, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
  ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Merkez'de ziyaret etti. Başkan Böcek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yerel seçimlere dair görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, “4 yıldır büyük bir aşkla hizmet ettiğim Antalyam için önümüzdeki yıllarda yapacağımız çalışmalar üzerine konuştuk. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdim. Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalyalı hemşehrilerime selamları var" dedi. Başkan Muhittin Böcek, kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde Antalya için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek, Kılıçdaroğlu'na misafirperverliği için teşekkür etti. FOTOĞRAFLI
Başkan Böcek, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Merkez'de ziyaret etti. Başkan Böcek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yerel seçimlere dair görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, “4 yıldır büyük bir aşkla hizmet ettiğim Antalyam için önümüzdeki yıllarda yapacağımız çalışmalar üzerine konuştuk. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdim. Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalyalı hemşehrilerime selamları var" dedi.
Başkan Muhittin Böcek, kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde Antalya için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek, Kılıçdaroğlu'na misafirperverliği için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.