Fabrikada çıkan yangın, bir eve, oto lastik dükkanı ve camiye sıçradı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.09.2023 - 09:14, Güncelleme: 22.09.2023 - 09:14
 

Fabrikada çıkan yangın, bir eve, oto lastik dükkanı ve camiye sıçradı

Fabrikada çıkan yangın, bir eve, oto lastik dükkanı ve camiye sıçradı
Ahmet Cüneyt KULAK/SERDİVAN(SAKARYA),(DHA)- SAKARYA'da, kauçuk fabrikasında çıkan yangın, yanındaki ev, iş yeri ve camiye sıçradı. Yangın, 4 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınıp söndürüldü.  Yangın, saat 00.30 sıralarında, Serdivan ilçesinde D-100 Karayolu'nun 5 Köprü Mahallesi mevkinde bulunan bir kauçuk fabrikasında çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, fabrikanın yanında bulunan bir eve, oto lastik dükkanı ile Beşköprü Merkez Camii'ne de sıçradı. Çevredikelerin ihbarı üzerine olay yerine 17 itfaiye aracı, 3 arazöz, 7 tanker ve yaklaşık 50 personel ile sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu yaklaşık 4 saatin ardından kontrol altında alındı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında, fabrika, ev, iş yeri ve camide büyük çaplı hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. DHA) FOTOĞRAFLI
Fabrikada çıkan yangın, bir eve, oto lastik dükkanı ve camiye sıçradı

Ahmet Cüneyt KULAK/SERDİVAN(SAKARYA),(DHA)- SAKARYA'da, kauçuk fabrikasında çıkan yangın, yanındaki ev, iş yeri ve camiye sıçradı. Yangın, 4 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınıp söndürüldü. 

Yangın, saat 00.30 sıralarında, Serdivan ilçesinde D-100 Karayolu'nun 5 Köprü Mahallesi mevkinde bulunan bir kauçuk fabrikasında çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, fabrikanın yanında bulunan bir eve, oto lastik dükkanı ile Beşköprü Merkez Camii'ne de sıçradı. Çevredikelerin ihbarı üzerine olay yerine 17 itfaiye aracı, 3 arazöz, 7 tanker ve yaklaşık 50 personel ile sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu yaklaşık 4 saatin ardından kontrol altında alındı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında, fabrika, ev, iş yeri ve camide büyük çaplı hasar meydana geldi.
Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.