MİLLETVEKİLİ AKBULUT EKONOMİK ZORLUKLARA DİKKAT ÇEKTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.09.2023 - 11:43, Güncelleme: 22.09.2023 - 11:43
 

MİLLETVEKİLİ AKBULUT EKONOMİK ZORLUKLARA DİKKAT ÇEKTİ

Burdur Salı Pazarı'nda gerçekleşen 'Saray'ın Türkiyesi'nde pazar yeri yok yangın yeri var' sloganlı etkinlikte, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, ekonomik zorluklara dikkat çekti. Bu etkinlik, CHP Burdur İl Kadın Kolları ve İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, koordinesinde gerçekleştirildi.
Akbulut, konuşmasında şunları ifade etti: "Öncelikle, bu önemli etkinliği düzenleyen CHP Burdur İl Kadın Kolları'na ve Başkanı Zinet Gezer'e teşekkür ederim. Kadınlarımız, toplumumuzun bel kemiğidir. Onların sesini duymak ve sorunlarını dile getirmek, toplumsal sorunlarımızın çözümüne büyük katkı sağlar."   "Kadınlarımızın, toplumumuzda hak ettiği yeri almasını ve sorunlarına çözüm bulunmasını hep destekledik. CHP olarak, kadınlarımızın yanındayız. Bu etkinlikle bir kez daha gördük ki; kadınlarımızın toplumsal sorunlara duyarlılığı ve çözüm üretme kapasitesi yüksektir. Kadın Kollarımızın bu etkinlikte gösterdiği duyarlılık, toplumumuzun her kesimindeki bireylerin de duyarlı olması gerektiğini göstermektedir."   Akbulut, "Burdur Salı Pazarı'nda, meyve ve sebze fiyatlarının yanı sıra akaryakıt fiyatlarının da artışını yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın alım gücünün düştüğü bu dönemde, artan fiyatlar nedeniyle birçok aile zor durumda. Saray'ın Türkiyesi'nde maalesef halkımızın yaşadığı bu zorlukları görmek mümkün değil" dedi.   Akbulut ayrıca, "Burdur'da, tane ile sebze alan, filesini dolduramayan vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Bu, sadece Burdur'un değil, ülkemizin geneli için bir sorundur. Kriz derinleştikçe, vatandaşımızın cebi daha da boşalıyor. Bu duruma bir an önce el atılması gerekmektedir" şeklinde konuştu.   Etkinliğe katılan CHP Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, partililer ve diğer CHP üyeleri ile birlikte vatandaşları ve pazarcı esnafını ziyaret eden Akbulut, "Burdur'un sorunlarını yakından takip ediyor, çözüm önerilerimizi sürekli olarak gündeme getiriyoruz. CHP olarak, halkımızın yanındayız ve daima sahadayız. Bu tür etkinliklerle, halkımızın sorunlarını dinlemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.   Akbulut, etkinlik kapsamında vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla yapılan sohbetlerde, ekonomik sıkıntıların yanı sıra kadınların toplumdaki yeri ve önemi hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Etkinliğin sonunda, tüm katılımcılara ve destek veren vatandaşlara teşekkürlerini ileterek, kadınların toplumumuzda daha aktif rol almasının önemine dikkat çekti.
Burdur Salı Pazarı'nda gerçekleşen 'Saray'ın Türkiyesi'nde pazar yeri yok yangın yeri var' sloganlı etkinlikte, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, ekonomik zorluklara dikkat çekti. Bu etkinlik, CHP Burdur İl Kadın Kolları ve İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, koordinesinde gerçekleştirildi.

Akbulut, konuşmasında şunları ifade etti: "Öncelikle, bu önemli etkinliği düzenleyen CHP Burdur İl Kadın Kolları'na ve Başkanı Zinet Gezer'e teşekkür ederim. Kadınlarımız, toplumumuzun bel kemiğidir. Onların sesini duymak ve sorunlarını dile getirmek, toplumsal sorunlarımızın çözümüne büyük katkı sağlar."

 

"Kadınlarımızın, toplumumuzda hak ettiği yeri almasını ve sorunlarına çözüm bulunmasını hep destekledik. CHP olarak, kadınlarımızın yanındayız. Bu etkinlikle bir kez daha gördük ki; kadınlarımızın toplumsal sorunlara duyarlılığı ve çözüm üretme kapasitesi yüksektir. Kadın Kollarımızın bu etkinlikte gösterdiği duyarlılık, toplumumuzun her kesimindeki bireylerin de duyarlı olması gerektiğini göstermektedir."

 

Akbulut, "Burdur Salı Pazarı'nda, meyve ve sebze fiyatlarının yanı sıra akaryakıt fiyatlarının da artışını yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın alım gücünün düştüğü bu dönemde, artan fiyatlar nedeniyle birçok aile zor durumda. Saray'ın Türkiyesi'nde maalesef halkımızın yaşadığı bu zorlukları görmek mümkün değil" dedi.

 

Akbulut ayrıca, "Burdur'da, tane ile sebze alan, filesini dolduramayan vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Bu, sadece Burdur'un değil, ülkemizin geneli için bir sorundur. Kriz derinleştikçe, vatandaşımızın cebi daha da boşalıyor. Bu duruma bir an önce el atılması gerekmektedir" şeklinde konuştu.

 

Etkinliğe katılan CHP Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, partililer ve diğer CHP üyeleri ile birlikte vatandaşları ve pazarcı esnafını ziyaret eden Akbulut, "Burdur'un sorunlarını yakından takip ediyor, çözüm önerilerimizi sürekli olarak gündeme getiriyoruz. CHP olarak, halkımızın yanındayız ve daima sahadayız. Bu tür etkinliklerle, halkımızın sorunlarını dinlemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Akbulut, etkinlik kapsamında vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla yapılan sohbetlerde, ekonomik sıkıntıların yanı sıra kadınların toplumdaki yeri ve önemi hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Etkinliğin sonunda, tüm katılımcılara ve destek veren vatandaşlara teşekkürlerini ileterek, kadınların toplumumuzda daha aktif rol almasının önemine dikkat çekti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.