BUCAK BELEDİYESİ SATHİ ASFALT ÇALIŞMALARINA MİMAR SİNAN MAHALLESİNDE SÜRDÜRÜYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.09.2023 - 15:43, Güncelleme: 22.09.2023 - 15:43
 

BUCAK BELEDİYESİ SATHİ ASFALT ÇALIŞMALARINA MİMAR SİNAN MAHALLESİNDE SÜRDÜRÜYOR

Bucak Belediyesi’nin sathi asfalt çalışmaları kapsamında bu yıl ilk asfalt çalışması Mimar Sinan Mahallesi’nin ana yolu olan Fatih Caddesi’nden başlatıldı.
Bucak Belediyesi’nin sathi asfalt çalışmaları kapsamında bu yıl ilk asfalt çalışması Mimar Sinan Mahallesi’nin ana yolu olan Fatih Caddesi’nden başlatıldı. Akabinde de kent genelinde eksik kalan ve ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt çalışmalarına devam edilecek. Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, çok ciddi ölçeklerde imar ve yol çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Ünal, Bucak’ta halkın ulaşımda sorun yaşamamasını hedeflediklerini belirterek, “Bu yıl sathi asfaltlama sezonumuzu da açtık. Asfaltlama çalışmalarımıza Mimar Sinan  Mahallesinden başladık. Akabinde Çamlıca Mahallemizde ve diğer mahallerimizde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yol çalışmalarında son 4 yılda devrime imza attık. Son 4 yılda Bucak Belediyesi tarafından 16 km sıcak asfalt, 92 km sathi asfalt, 600.254 m2 parke yol, 13.089 m2 taş duvar, 26 km kaldırım, 5 km engelli kaldırımı, 243 km yol bakım, yol açma ve genişleme çalışması gerçekleştirdik. Başkan Ünal açıklamasında “Biliyorsunuz, Dünya genelinde nüfusun yoğun olmadığı ya da alt yapı çalışmalarının ve imamlaşmanın devam ettiği bölgelerde sathi asfalt çalışması yapılıyor. Bizde özellikle kırsal mahallelerimizde ve imarlaşmanın yavaş olduğu ve devam ettiği bölgelerde sathi asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz.”dedi Bir yeri kalkındırmanın ilk adımının yol açmak olduğunu vurgulayan Başkan Ünal, yol medeniyettir anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi. Sathi asfalt çalışmalarına Belediye Başkanı Emrullah Ünal ile birlikte Belediye Başkan yardımcısı Doç.Dr. Oğuzhan Erdoğan ve Meclis Üyeleri Ayşegül Altınsoy ve Ahmet Özcan’da katılarak çalışmaları yerinde incelediler.
Bucak Belediyesi’nin sathi asfalt çalışmaları kapsamında bu yıl ilk asfalt çalışması Mimar Sinan Mahallesi’nin ana yolu olan Fatih Caddesi’nden başlatıldı.

Bucak Belediyesi’nin sathi asfalt çalışmaları kapsamında bu yıl ilk asfalt çalışması Mimar Sinan Mahallesi’nin ana yolu olan Fatih Caddesi’nden başlatıldı. Akabinde de kent genelinde eksik kalan ve ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt çalışmalarına devam edilecek. Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, çok ciddi ölçeklerde imar ve yol çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Ünal, Bucak’ta halkın ulaşımda sorun yaşamamasını hedeflediklerini belirterek, “Bu yıl sathi asfaltlama sezonumuzu da açtık. Asfaltlama çalışmalarımıza Mimar Sinan  Mahallesinden başladık. Akabinde Çamlıca Mahallemizde ve diğer mahallerimizde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yol çalışmalarında son 4 yılda devrime imza attık. Son 4 yılda Bucak Belediyesi tarafından 16 km sıcak asfalt, 92 km sathi asfalt, 600.254 m2 parke yol, 13.089 m2 taş duvar, 26 km kaldırım, 5 km engelli kaldırımı, 243 km yol bakım, yol açma ve genişleme çalışması gerçekleştirdik. Başkan Ünal açıklamasında “Biliyorsunuz, Dünya genelinde nüfusun yoğun olmadığı ya da alt yapı çalışmalarının ve imamlaşmanın devam ettiği bölgelerde sathi asfalt çalışması yapılıyor. Bizde özellikle kırsal mahallelerimizde ve imarlaşmanın yavaş olduğu ve devam ettiği bölgelerde sathi asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz.”dedi

Bir yeri kalkındırmanın ilk adımının yol açmak olduğunu vurgulayan Başkan Ünal, yol medeniyettir anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi. Sathi asfalt çalışmalarına Belediye Başkanı Emrullah Ünal ile birlikte Belediye Başkan yardımcısı Doç.Dr. Oğuzhan Erdoğan ve Meclis Üyeleri Ayşegül Altınsoy ve Ahmet Özcan’da katılarak çalışmaları yerinde incelediler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.