Amasya'da yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.09.2023 - 08:43, Güncelleme: 25.09.2023 - 08:43
 

Amasya'da yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Amasya'da yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü
Şerife Serap KARA/ GÜMÜŞHACIKÖY (Amasya), (DHA)- AMASYA’nın Gümüşhacıköy ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza akşam saatlerinde Kırca mevkisinde meydana geldi. Tokat'ın Reşadiye ilçesinden İstanbul'a gitmekte olan Ayhan Kılıç yönetimindeki 60 NK 616 plakalı yolcu otobüsü, Ali Alaçam yönetimindeki 35 BSH 21 plakalı otomobille çarpıştı. İhbarla kaza yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Ali Alaçam ve yanında bulunan Kazım Göbel’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler Hastane morguna kaldırılırken, yolcu otobüsünün sürücüsü Ayhan Kılıç polis ekiplerince gözaltına alındı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Amasya'da yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Şerife Serap KARA/ GÜMÜŞHACIKÖY (Amasya), (DHA)- AMASYA’nın Gümüşhacıköy ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Kaza akşam saatlerinde Kırca mevkisinde meydana geldi. Tokat'ın Reşadiye ilçesinden İstanbul'a gitmekte olan Ayhan Kılıç yönetimindeki 60 NK 616 plakalı yolcu otobüsü, Ali Alaçam yönetimindeki 35 BSH 21 plakalı otomobille çarpıştı. İhbarla kaza yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Ali Alaçam ve yanında bulunan Kazım Göbel’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler Hastane morguna kaldırılırken, yolcu otobüsünün sürücüsü Ayhan Kılıç polis ekiplerince gözaltına alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.