Tokat’ta refüje çarpan otomobil takla attı, aynı aileden 1 çocuk öldü, 4 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.09.2023 - 08:43, Güncelleme: 25.09.2023 - 08:43
 

Tokat’ta refüje çarpan otomobil takla attı, aynı aileden 1 çocuk öldü, 4 yaralı

Tokat’ta refüje çarpan otomobil takla attı, aynı aileden 1 çocuk öldü, 4 yaralı
Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA)- TOKAT'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin refüje çarpıp takla attığı kazada aynı aileden 9 yaşındaki Hiranur Sever hayatını kaybetti, anne ve baba ile 2 çocukları yaralandı.  Kaza bu akşam saatlerinde Tokat  Çevreyolu'da meydana geldi. Sivas istikametine gde Ali Osman Sever (42) yönetimindeki 06 AK 1196 otomobil kontrolden çıkarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen otomobilde bulunan aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı olan araç sürücüsü Ali Osman Sever, eşi Raziye Sever (40), çocukları Ayşenur, (11) Rukiye (7) ve Hiranur Sever, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı çocuklardan Hiranur Sever, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI   
Tokat’ta refüje çarpan otomobil takla attı, aynı aileden 1 çocuk öldü, 4 yaralı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA)- TOKAT'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin refüje çarpıp takla attığı kazada aynı aileden 9 yaşındaki Hiranur Sever hayatını kaybetti, anne ve baba ile 2 çocukları yaralandı. 
Kaza bu akşam saatlerinde Tokat  Çevreyolu'da meydana geldi. Sivas istikametine gde Ali Osman Sever (42) yönetimindeki 06 AK 1196 otomobil kontrolden çıkarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen otomobilde bulunan aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı olan araç sürücüsü Ali Osman Sever, eşi Raziye Sever (40), çocukları Ayşenur, (11) Rukiye (7) ve Hiranur Sever, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı çocuklardan Hiranur Sever, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.