Kraliçe adayları balık tuttu, Tahtalı zirvesine çıktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.09.2023 - 10:32, Güncelleme: 26.09.2023 - 10:32
 

Kraliçe adayları balık tuttu, Tahtalı zirvesine çıktı

Kraliçe adayları balık tuttu, Tahtalı zirvesine çıktı
Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde düzenlenen güzellik yarışması için 43 ülkeden gelen adaylar, önce Türk kahvaltısı yaptı, ardından oltayla balık tutu. Kraliçe adayları gün sonunda, 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde 'İnsan sapanı' olarak da bilinen Bungy Catapult'u denedi. Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Miss Aura International Güzellik Yarışması için Beldibi Mahallesi'nde bulunan Rixos Sungate Otel'de 29 Eylül'de yapılacak final gecesine kadar kampa giren kraliçe adayları yat turu ve rafting yapıp, The Land of Legends'i gezdi. Dün sabah ise Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi'nde bulunan bir restorana giden güzeller, doğal su kaynaklarının yanında bağdaş kurup Türk kahvaltısı yaptı. Restoranda oltalarla balıkta tutan kraliçe adaylarının birçoğu hayatlarında ilk defa bu deneyimi yaşadı.  İNSAN SAPANINI DENEDİLER Restorandan ayrılan güzeller buradan Çamyuva Mahallesi'nde bulunan Tahtalı Dağı'nın zirvesine teleferikle çıktı. 12 dakikada ulaşılan 2365 metre yükseklikteki zirvede ortaya çıkan görüntüye hayran kalan kraliçe adayları burada 'İnsan sapanı' olarak da bilinen Bungy Catapult'u denedi. 18 metre yükseğe fırlatılma deneyimini yaşayan Portekizli ve Çekyalı güzellerinin çığlıkları diğer adayları gülümsetti. 'TABİİ Kİ TACI ALMAK İSTİYORUM' Yarışmaya Türkiye adına katılan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunu, modellik, oyunculuk ve model eğitmenliği yapan Beyhan Kübra Esen (28), "Çok farklı aktivitelerimiz var, bugün balıkçılık yaptık. İlk deneyimimde çok heyecanlıydım. Bütün arkadaşlarım çok memnun kaldı. Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmek, insanlara tanıtmak istiyorum. Dünyanın her köşesinden turistlerin Türkiye'ye akmasını istiyorum. Tabii ki tacı almak istiyorum. Bundan sonra da devam edeceğim. Daha büyük yarışmalarda ülkemi temsil edeceğim" dedi. 'ANTALYA'NIN ZİRVESİNDE AĞIRLADIK' Tahtalı Dağı'nın 2365 metrelik zirvesinde kraliçe adaylarını ağırlayan işletmenin Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ulaş Bayın, "43 ülkeden gelen dünya güzellerini Antalya'nın zirvesinde ağırladık. Birbirinden güzel yarışmacılar burada eğlenme fırsatı buldu, panoramik manzarayı seyretti. En çok yamaç paraşütüyle, Bungy Catapult etkinliklerimizle fazlasıyla ilgilendiler. Bütün yarışmacılara başarılar dileriz" diye konuştu. 'TÜRK KAHVALTISINI TANITTIK' Yarışmanın organizatörü Adnan Şeker de şöyle dedi: "Değişik aktiviteler yaptık, dün raftinge gittik bugün de Türk kahvaltısını tanıttık; Ulupınar bölgesinde. Ayrıca balık tuttular. Bazı kızlar hayatlarında ilk defa balık tutmuş oldu; mesela Türk kızımız gibi. Şimdi de Akdeniz'de denize yakın en yüksek dağlardan biri olan Tahtalı Dağı'na geldik. 2365 metredeyiz şu anda. Çok güzel görüntüler aldık. Kızlarımızın 3 tanesi göğe doğru fırladı. Çok heyecanlı bir atlayış oldu. Şimdi de bireysel fotoğraflarını çekiyorlar. Yarışmamız devam ediyor." (DHA) FOTOĞRAFLI
Kraliçe adayları balık tuttu, Tahtalı zirvesine çıktı

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde düzenlenen güzellik yarışması için 43 ülkeden gelen adaylar, önce Türk kahvaltısı yaptı, ardından oltayla balık tutu. Kraliçe adayları gün sonunda, 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde 'İnsan sapanı' olarak da bilinen Bungy Catapult'u denedi.
Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Miss Aura International Güzellik Yarışması için Beldibi Mahallesi'nde bulunan Rixos Sungate Otel'de 29 Eylül'de yapılacak final gecesine kadar kampa giren kraliçe adayları yat turu ve rafting yapıp, The Land of Legends'i gezdi. Dün sabah ise Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi'nde bulunan bir restorana giden güzeller, doğal su kaynaklarının yanında bağdaş kurup Türk kahvaltısı yaptı. Restoranda oltalarla balıkta tutan kraliçe adaylarının birçoğu hayatlarında ilk defa bu deneyimi yaşadı. 
İNSAN SAPANINI DENEDİLER
Restorandan ayrılan güzeller buradan Çamyuva Mahallesi'nde bulunan Tahtalı Dağı'nın zirvesine teleferikle çıktı. 12 dakikada ulaşılan 2365 metre yükseklikteki zirvede ortaya çıkan görüntüye hayran kalan kraliçe adayları burada 'İnsan sapanı' olarak da bilinen Bungy Catapult'u denedi. 18 metre yükseğe fırlatılma deneyimini yaşayan Portekizli ve Çekyalı güzellerinin çığlıkları diğer adayları gülümsetti.
'TABİİ Kİ TACI ALMAK İSTİYORUM'
Yarışmaya Türkiye adına katılan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunu, modellik, oyunculuk ve model eğitmenliği yapan Beyhan Kübra Esen (28), "Çok farklı aktivitelerimiz var, bugün balıkçılık yaptık. İlk deneyimimde çok heyecanlıydım. Bütün arkadaşlarım çok memnun kaldı. Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmek, insanlara tanıtmak istiyorum. Dünyanın her köşesinden turistlerin Türkiye'ye akmasını istiyorum. Tabii ki tacı almak istiyorum. Bundan sonra da devam edeceğim. Daha büyük yarışmalarda ülkemi temsil edeceğim" dedi.
'ANTALYA'NIN ZİRVESİNDE AĞIRLADIK'
Tahtalı Dağı'nın 2365 metrelik zirvesinde kraliçe adaylarını ağırlayan işletmenin Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ulaş Bayın, "43 ülkeden gelen dünya güzellerini Antalya'nın zirvesinde ağırladık. Birbirinden güzel yarışmacılar burada eğlenme fırsatı buldu, panoramik manzarayı seyretti. En çok yamaç paraşütüyle, Bungy Catapult etkinliklerimizle fazlasıyla ilgilendiler. Bütün yarışmacılara başarılar dileriz" diye konuştu.
'TÜRK KAHVALTISINI TANITTIK'
Yarışmanın organizatörü Adnan Şeker de şöyle dedi:
"Değişik aktiviteler yaptık, dün raftinge gittik bugün de Türk kahvaltısını tanıttık; Ulupınar bölgesinde. Ayrıca balık tuttular. Bazı kızlar hayatlarında ilk defa balık tutmuş oldu; mesela Türk kızımız gibi. Şimdi de Akdeniz'de denize yakın en yüksek dağlardan biri olan Tahtalı Dağı'na geldik. 2365 metredeyiz şu anda. Çok güzel görüntüler aldık. Kızlarımızın 3 tanesi göğe doğru fırladı. Çok heyecanlı bir atlayış oldu. Şimdi de bireysel fotoğraflarını çekiyorlar. Yarışmamız devam ediyor." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.