Nişanlı çift, kendileri için düzenlenen eğlenceden dönerken kazada öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.09.2023 - 14:44, Güncelleme: 26.09.2023 - 14:44
 

Nişanlı çift, kendileri için düzenlenen eğlenceden dönerken kazada öldü

Nişanlı çift, kendileri için düzenlenen eğlenceden dönerken kazada öldü
Yiğithan HÜYÜK/ BURSA, (DHA)- BURSA'da, TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü Yasin Altınkaynak (27) ile yanındaki Betül Şalvarcıoğlu (22) hayatını kaybetti. Arkadaşlarının kendileri için düzenlediği eğlenceden dönen nişanlı çiftin 1 ay sonra düğün yapmayı planladıkları, Zonguldak'ta yaşayan Betül Şalvarcıoğlu'nun düğün alışverişi için kente geldiği öğrenildi. Kaza, saat 04.30 sıralarında Bursa-İzmir kara yolu Nilüfer ilçesi Başköy Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Yasin Altınkaynak'ın kontrolünü yitirdiği 16 YA 165 plakalı otomobil, aynı yöne giden Y.A. idaresindeki 45 ADU 021 çekici plakalı TIR'a arkadan çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, otomobilde sıkışan sürücüsü Yasin Altınkaynak ile yanındaki Betül Şalvarcıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılan Altınkaynak ile Şalvarcıoğlu'nun cenazeleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. TIR şoförü Y.A., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 1 AY SONRA EVLENECEKLERMİŞ Kazada ölen Yasin Altınkaynak ile Betül Şalvarcıoğlu'nun nişanlı olduğu öğrenildi. İki ay önce nişanlanan ve bir ay sonra düğünleri olduğu öğrenilen çiftin, dün aileleriyle düğün alışverişi yaptığı, Zonguldak'ta yaşayan Şalvarcıoğlu'nun, alışveriş için Bursa'ya geldiği belirtildi. Alışverişin ardından, arkadaşlarının kendileri için düzenlediği eğlenceye katılan çiftin, Altınkaynak'ın Akçalar Mahallesi'ndeki bağ evine giderken kazanın yaşandığı bildirildi. Yasin Altınkaynak'ın cenazesi otopsi işlemlerin ardından Bursa'da, Betül Şalvarcıoğlu'nun cenazesi ise memleketi Zonguldak'ta defnedilecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
Nişanlı çift, kendileri için düzenlenen eğlenceden dönerken kazada öldü

Yiğithan HÜYÜK/ BURSA, (DHA)- BURSA'da, TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü Yasin Altınkaynak (27) ile yanındaki Betül Şalvarcıoğlu (22) hayatını kaybetti. Arkadaşlarının kendileri için düzenlediği eğlenceden dönen nişanlı çiftin 1 ay sonra düğün yapmayı planladıkları, Zonguldak'ta yaşayan Betül Şalvarcıoğlu'nun düğün alışverişi için kente geldiği öğrenildi.
Kaza, saat 04.30 sıralarında Bursa-İzmir kara yolu Nilüfer ilçesi Başköy Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Yasin Altınkaynak'ın kontrolünü yitirdiği 16 YA 165 plakalı otomobil, aynı yöne giden Y.A. idaresindeki 45 ADU 021 çekici plakalı TIR'a arkadan çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, otomobilde sıkışan sürücüsü Yasin Altınkaynak ile yanındaki Betül Şalvarcıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılan Altınkaynak ile Şalvarcıoğlu'nun cenazeleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
TIR şoförü Y.A., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1 AY SONRA EVLENECEKLERMİŞ
Kazada ölen Yasin Altınkaynak ile Betül Şalvarcıoğlu'nun nişanlı olduğu öğrenildi. İki ay önce nişanlanan ve bir ay sonra düğünleri olduğu öğrenilen çiftin, dün aileleriyle düğün alışverişi yaptığı, Zonguldak'ta yaşayan Şalvarcıoğlu'nun, alışveriş için Bursa'ya geldiği belirtildi. Alışverişin ardından, arkadaşlarının kendileri için düzenlediği eğlenceye katılan çiftin, Altınkaynak'ın Akçalar Mahallesi'ndeki bağ evine giderken kazanın yaşandığı bildirildi.
Yasin Altınkaynak'ın cenazesi otopsi işlemlerin ardından Bursa'da, Betül Şalvarcıoğlu'nun cenazesi ise memleketi Zonguldak'ta defnedilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.