BURDUR MÜFTÜSÜ ÇELİK’TEN ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZEL’E ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.09.2023 - 11:10, Güncelleme: 27.09.2023 - 11:10
 

BURDUR MÜFTÜSÜ ÇELİK’TEN ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZEL’E ZİYARET

Burdur İl Müftüsü ve Bucak İlçe Baş Vaizi Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'i Ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Burdur İl Müftülüğüne atanan Ali Hayri Çelik ve beraberinde Bucak Baş Vaizi İsmail Sofuoğlu  Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal Özel’i  makamında ziyaret ettiler. Başkan Özel:  "Burdur İl Müftülüğü görevine başlayan değerli müftümüze ilimiz, ilçemiz ve kurumumuza hoş geldiniz diyorum. Yeni görev yeri Burdur ilimizdeki vazifelerinde başarılar diliyorum. Mevlid kandili gününe isabet eden anlamlı günde ziyaretleriyle müftümüz ve baş vaizimiz bizleri onurlandırdılar. Taziye ziyareti ve duaları için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Bilal Özel ayrıca Ziyaret esnasında üyemiz Mir Hayvancılık işletme yetkilisi Ersin Demirel'inde hazır bulunduğu birliktelik için misafirlerimize  teşekkür ederken,  Burdur İl Müftülüğü görevine yeni atanan Ali Hayri Çelik’e ilimizde ki görevlerinde başarılar diledi.
Burdur İl Müftüsü ve Bucak İlçe Baş Vaizi Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'i Ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Burdur İl Müftülüğüne atanan Ali Hayri Çelik ve beraberinde Bucak Baş Vaizi İsmail Sofuoğlu  Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal Özel’i  makamında ziyaret ettiler.

Başkan Özel:  "Burdur İl Müftülüğü görevine başlayan değerli müftümüze ilimiz, ilçemiz ve kurumumuza hoş geldiniz diyorum. Yeni görev yeri Burdur ilimizdeki vazifelerinde başarılar diliyorum. Mevlid kandili gününe isabet eden anlamlı günde ziyaretleriyle müftümüz ve baş vaizimiz bizleri onurlandırdılar. Taziye ziyareti ve duaları için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Bilal Özel ayrıca Ziyaret esnasında üyemiz Mir Hayvancılık işletme yetkilisi Ersin Demirel'inde hazır bulunduğu birliktelik için misafirlerimize  teşekkür ederken,  Burdur İl Müftülüğü görevine yeni atanan Ali Hayri Çelik’e ilimizde ki görevlerinde başarılar diledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.