Emine Erdoğan: Sıfır Atık hareketi 6 yaşında

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.09.2023 - 15:56, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:56
 

Emine Erdoğan: Sıfır Atık hareketi 6 yaşında

Emine Erdoğan: Sıfır Atık hareketi 6 yaşında
ANKARA, (DHA)- CUHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Sıfır Atık hareketi 6 yaşında' başlığıyla yaptığı paylaşımda, "Tabiata insana bahşedilmiş bir lütuf nazarıyla bakan milletimizin desteğiyle bugün Türkiye, dünyada sıfır atık hareketinin öncüsü konumunda" dedi.  Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Sıfır Atık hareketi 6 yaşında' başlığıyla paylaşım yaptı. Erdoğan, "Tabiata insana bahşedilmiş bir lütuf nazarıyla bakan milletimizin desteğiyle bugün Türkiye, dünyada sıfır atık hareketinin öncüsü konumunda. Günden güne her vicdana sirayet eden 'Sıfır Atık' kültürünü yaygınlaştırmak için peş peşe güçlü adımlar attık. Kurumlarımızın gayreti ve her yaştan vatandaşımızın kararlılığı ile milyonlarca ton atık ekonomiye kazandırıldı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kararı kapsamında 30 Mart’ın Uluslararası Sıfır Atık Günü ilan edilmesiyle küresel bir dönüşümün kapısını araladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk imzacısı olduğu Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı ise bu dönüşüme hız katarak, insanlık için yeşil bir sayfanın açılmasına vesile oldu. Yüreğinde kendinden sonraki gelecek nesillere temiz bir dünya bırakabilme kaygısı taşıyan tüm gönüllüler, bir imza ile 'Mücadelede ben de varım' dedi. Bu inançtan aldığımız güçle BM Sıfır Atık Danışma Kurulu olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda, iklim değişikliğine karşı, ortak evimiz için haykırmaya devam edeceğiz. Ağaçların, toprağın, suyun sesine kulak veren, daha adil bir dünyanın inşası için emek sarf eden bütün dostlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (DHA)
Emine Erdoğan: Sıfır Atık hareketi 6 yaşında

ANKARA, (DHA)- CUHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Sıfır Atık hareketi 6 yaşında' başlığıyla yaptığı paylaşımda, "Tabiata insana bahşedilmiş bir lütuf nazarıyla bakan milletimizin desteğiyle bugün Türkiye, dünyada sıfır atık hareketinin öncüsü konumunda" dedi. 
Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Sıfır Atık hareketi 6 yaşında' başlığıyla paylaşım yaptı. Erdoğan, "Tabiata insana bahşedilmiş bir lütuf nazarıyla bakan milletimizin desteğiyle bugün Türkiye, dünyada sıfır atık hareketinin öncüsü konumunda. Günden güne her vicdana sirayet eden 'Sıfır Atık' kültürünü yaygınlaştırmak için peş peşe güçlü adımlar attık. Kurumlarımızın gayreti ve her yaştan vatandaşımızın kararlılığı ile milyonlarca ton atık ekonomiye kazandırıldı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kararı kapsamında 30 Mart’ın Uluslararası Sıfır Atık Günü ilan edilmesiyle küresel bir dönüşümün kapısını araladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk imzacısı olduğu Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı ise bu dönüşüme hız katarak, insanlık için yeşil bir sayfanın açılmasına vesile oldu. Yüreğinde kendinden sonraki gelecek nesillere temiz bir dünya bırakabilme kaygısı taşıyan tüm gönüllüler, bir imza ile 'Mücadelede ben de varım' dedi. Bu inançtan aldığımız güçle BM Sıfır Atık Danışma Kurulu olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda, iklim değişikliğine karşı, ortak evimiz için haykırmaya devam edeceğiz. Ağaçların, toprağın, suyun sesine kulak veren, daha adil bir dünyanın inşası için emek sarf eden bütün dostlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.