ODA BAŞKANLARINDA FAKÜLTE VE YÜKSEK OKULLARA ZİYARET

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.09.2023 - 10:20, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:59
 

ODA BAŞKANLARINDA FAKÜLTE VE YÜKSEK OKULLARA ZİYARET

Bucak’ta sivil toplum örgütü temsilcilerinden yüksok okul ve fakültelere ziyaret
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Mayda, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Erdoğdu, S.S. 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız ile birlikte Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde İlçemizde eğitim-öğretim hizmeti veren Üniversitelerimizden; Bucak Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Gürkan Dilek’i, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım, Müd. Yrd. Öğretim Görevlisi Kazım Kumaş, Müd. Yrd. Öğretim Görevlisi Mustafa Ayan, Yüksekokul Sekreteri Mehmet İnce, Doç. Dr. Ali Özhan Akyüz, Öğretim Görevlisi Durmuş Temiz’i, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Akın’ı, Bucak Zeliha Tolunay Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Öğünç, Müd. Yar. Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şen’i, Bucak Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elvan Duman’ı ziyaret etti. Ziyaretler esnasında konuşan Başkan Meçikoğlu; üniversite yetkililerine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Üniversite eğitimi için İlçemizi tercih eden sevgili gençlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyor ve şimdiden hoş geldiniz diyorum. Üniversitelerimiz Bucak’ımıza büyük bir güç önemli bir katma değer sağlamış olmasının yanı sıra bölgemizin gelişmesinde ve kalkınmasında da önemli rol almıştır. Bizler bu nedenle İlçemiz STK başkanları olarak Bucakımız adına yapılacak ortak çalışmalarda her zaman üniversitelerimizin yanında olacağız ve destek vereceğiz'' ifadelerini kullandı.
Bucak’ta sivil toplum örgütü temsilcilerinden yüksok okul ve fakültelere ziyaret

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Mayda, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Erdoğdu, S.S. 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız ile birlikte Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde İlçemizde eğitim-öğretim hizmeti veren Üniversitelerimizden; Bucak Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Gürkan Dilek’i, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım, Müd. Yrd. Öğretim Görevlisi Kazım Kumaş, Müd. Yrd. Öğretim Görevlisi Mustafa Ayan, Yüksekokul Sekreteri Mehmet İnce, Doç. Dr. Ali Özhan Akyüz, Öğretim Görevlisi Durmuş Temiz’i, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Akın’ı, Bucak Zeliha Tolunay Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Öğünç, Müd. Yar. Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şen’i, Bucak Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elvan Duman’ı ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında konuşan Başkan Meçikoğlu; üniversite yetkililerine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Üniversite eğitimi için İlçemizi tercih eden sevgili gençlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyor ve şimdiden hoş geldiniz diyorum. Üniversitelerimiz Bucak’ımıza büyük bir güç önemli bir katma değer sağlamış olmasının yanı sıra bölgemizin gelişmesinde ve kalkınmasında da önemli rol almıştır. Bizler bu nedenle İlçemiz STK başkanları olarak Bucakımız adına yapılacak ortak çalışmalarda her zaman üniversitelerimizin yanında olacağız ve destek vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.