Otomobil takla attı: 1 ölü, 5 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.09.2023 - 10:28, Güncelleme: 28.09.2023 - 10:28
 

Otomobil takla attı: 1 ölü, 5 yaralı

Otomobil takla attı: 1 ölü, 5 yaralı
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde otomobilin takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Eğirdir- Senirkent karayolunun Bağören köyü yakınlarında medyana geldi. S.Ö. idaresindeki 32 NE 943 plakalı otomobil, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce dağ eteğine savruldu sonra da taklalar atarak durabildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü S.Ö. ile birlikte toplam 6 kişi yaralandı. Araçta bulunanlardan A.Ö., ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülürken hayatını kaybetti. 2 yaralı Isparta SDÜ Araştırma Hastanesi'ne diğer 3 yaralı ise Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otomobil takla attı: 1 ölü, 5 yaralı

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde otomobilin takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Eğirdir- Senirkent karayolunun Bağören köyü yakınlarında medyana geldi. S.Ö. idaresindeki 32 NE 943 plakalı otomobil, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce dağ eteğine savruldu sonra da taklalar atarak durabildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü S.Ö. ile birlikte toplam 6 kişi yaralandı. Araçta bulunanlardan A.Ö., ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülürken hayatını kaybetti. 2 yaralı Isparta SDÜ Araştırma Hastanesi'ne diğer 3 yaralı ise Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.