Gaziosmanpaşa'da çok sayıda araç sele kapıldı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.09.2023 - 08:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 08:22
 

Gaziosmanpaşa'da çok sayıda araç sele kapıldı 

Gaziosmanpaşa'da çok sayıda araç sele kapıldı 
Oğuzhan CİN/İSTANBUL, (DHA)-GAZİOSMANPAŞA'da etkili olan kuvvetli yağışın ardından yollar göle döndü. Park halindeki çok sayıdaki araç sele kapıldı. Araçların sürüklendiği anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. İstanbul'da öğle saatlerinde kuvvetli yağışa teslim oldu. Bir çok ev ve iş yerini su bastı. Yenimahalle, Hekimsuyu Caddesi'nde park halindeki çok sayıdaki araç sele kapıldı. Araçların sürüklendiği anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Sürüklenen otomobillerden birinin sahibi olan Tolga Yaman, "Saat 16.00 sıralarında dolu yağışı başladı, sular yükseldi. Araçlarımızda ters dönerek çarpıştı. Bir anda sular yükselmeye başladı, yukarıdan sular gelmeye başladı. Bizde yukardan bakıyorduk araçlarımıza. Rögarlar iyi çalışmıyor. Su boşaltımı olmayınca su yükseldi. Önce benim otomobilim havalandı, ardından minibüse çarptı. Minibüs öndeki TIR'a çarptı, sonra bir başka otomobil akıntıyla benim aracımın üstüne çıktı" dedi.(DHA)
Gaziosmanpaşa'da çok sayıda araç sele kapıldı 

Oğuzhan CİN/İSTANBUL, (DHA)-GAZİOSMANPAŞA'da etkili olan kuvvetli yağışın ardından yollar göle döndü. Park halindeki çok sayıdaki araç sele kapıldı. Araçların sürüklendiği anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

İstanbul'da öğle saatlerinde kuvvetli yağışa teslim oldu. Bir çok ev ve iş yerini su bastı. Yenimahalle, Hekimsuyu Caddesi'nde park halindeki çok sayıdaki araç sele kapıldı. Araçların sürüklendiği anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Sürüklenen otomobillerden birinin sahibi olan Tolga Yaman, "Saat 16.00 sıralarında dolu yağışı başladı, sular yükseldi. Araçlarımızda ters dönerek çarpıştı. Bir anda sular yükselmeye başladı, yukarıdan sular gelmeye başladı. Bizde yukardan bakıyorduk araçlarımıza. Rögarlar iyi çalışmıyor. Su boşaltımı olmayınca su yükseldi. Önce benim otomobilim havalandı, ardından minibüse çarptı. Minibüs öndeki TIR'a çarptı, sonra bir başka otomobil akıntıyla benim aracımın üstüne çıktı" dedi.(DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.