SALDA GÖLÜ MANZARASI EŞLİĞİNDE BİSİKLET YOLU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.09.2023 - 08:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 08:31
 

SALDA GÖLÜ MANZARASI EŞLİĞİNDE BİSİKLET YOLU

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz'la birlikte, Salda Gölü Manzaralı Bisiklet Yolu’nda incelemede bulundu.
Yeşilova İlçesi'ne bağlı Kayadibi Mahallesi ile Doğanbaba Köyü arasında yapılan, eşsiz Salda Gölü manzarasında bisiklet severlere keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak "7 km’lik Paylaşımlı Bisiklet Yolu’nda" incelemede bulunan Vali Öksüz, tamamlanan çalışmaları yerinde görerek ilgili yöneticilerden bilgi aldı.   İl Özel İdaresi tarafından yapılan BSK sıcak asfalt, boya, işaret ve levhalama çalışmalarının ardından tamamlanan “Paylaşımlı Bisiklet Yolu” bisiklet severlerin hizmetine sunuldu.   Vali Öksüz incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede; “Salda Gölü’nün eşsiz manzarası eşliğinde önemli bir bisiklet rotasının bölgemiz turizmine kazandırıldığını belirterek, tüm bisiklet severleri bu güzelliği tatmaya Salda Gölü manzarasında bisiklet sürmeye davet etti.   Çevre dostu ve sağlıklı yaşam araçlarından biri olarak görülen bisiklet kullanımının günden güne arttığını belirten Vali Öksüz, son yıllarda özellikle tüm dünyada giderek artan bisiklet turizminin ön plana çıkmaya başladığını belirterek, bu alanda hizmet edecek Bisiklet Yolunun İlimiz Turizmi için hayırlı olmasını diledi.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz'la birlikte, Salda Gölü Manzaralı Bisiklet Yolu’nda incelemede bulundu.

Yeşilova İlçesi'ne bağlı Kayadibi Mahallesi ile Doğanbaba Köyü arasında yapılan, eşsiz Salda Gölü manzarasında bisiklet severlere keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak "7 km’lik Paylaşımlı Bisiklet Yolu’nda" incelemede bulunan Vali Öksüz, tamamlanan çalışmaları yerinde görerek ilgili yöneticilerden bilgi aldı.

 

İl Özel İdaresi tarafından yapılan BSK sıcak asfalt, boya, işaret ve levhalama çalışmalarının ardından tamamlanan “Paylaşımlı Bisiklet Yolu” bisiklet severlerin hizmetine sunuldu.

 

Vali Öksüz incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede; “Salda Gölü’nün eşsiz manzarası eşliğinde önemli bir bisiklet rotasının bölgemiz turizmine kazandırıldığını belirterek, tüm bisiklet severleri bu güzelliği tatmaya Salda Gölü manzarasında bisiklet sürmeye davet etti.

 

Çevre dostu ve sağlıklı yaşam araçlarından biri olarak görülen bisiklet kullanımının günden güne arttığını belirten Vali Öksüz, son yıllarda özellikle tüm dünyada giderek artan bisiklet turizminin ön plana çıkmaya başladığını belirterek, bu alanda hizmet edecek Bisiklet Yolunun İlimiz Turizmi için hayırlı olmasını diledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.