SAĞLIK İŞ SENDİKASI TALEPLERİNİ MİLLETVEKİLİ KORMAZ’A SUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.09.2023 - 10:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 10:16
 

SAĞLIK İŞ SENDİKASI TALEPLERİNİ MİLLETVEKİLİ KORMAZ’A SUNDU

Burdur Genel Sağlık İş Sendikası İl temsilciliği yönetim olarak Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz ile toplantı yaptı.
Burdur Genel Sağlık İş Sendikası İl temsilciliği tarafından hazırlanan sağlık çalışanlarının talepleri, hizmete devam etmekte olan hastanedeki eksiklikler ve yeni hastanedeki beklentiler içeren dosya sendika vasıtası ile Burdur Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz’a teslim ettiler. Sendika temsilcileri sağlık emekçilerine verdikleri destekten dolayı milletvekili Adem Korkmaz’a teşekkür ederlerken, ziyaretlerinin tüm parti teşkilatları ve vali ziyaretleri ile devam edeceklerini dile getirdiler.  
Burdur Genel Sağlık İş Sendikası İl temsilciliği yönetim olarak Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz ile toplantı yaptı.

Burdur Genel Sağlık İş Sendikası İl temsilciliği tarafından hazırlanan sağlık çalışanlarının talepleri, hizmete devam etmekte olan hastanedeki eksiklikler ve yeni hastanedeki beklentiler içeren dosya sendika vasıtası ile Burdur Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz’a teslim ettiler.

Sendika temsilcileri sağlık emekçilerine verdikleri destekten dolayı milletvekili Adem Korkmaz’a teşekkür ederlerken, ziyaretlerinin tüm parti teşkilatları ve vali ziyaretleri ile devam edeceklerini dile getirdiler.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.