1000 öğrenciye spor kıyafeti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.12.2022 - 22:00, Güncelleme: 30.12.2022 - 09:02
 

1000 öğrenciye spor kıyafeti

1000 öğrenciye spor kıyafeti
    ANTALYA, (DHA), - CK Enerji, Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü koordinesinde hayata geçirilen Antalya'da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) Projesi'ne, 1000 öğrenciye spor kıyafeti hediye ederek destek verdi. Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde hayata geçirilen ASİST Projesi'ne bir destek de CK Enerji'den geldi. Enerji Okuryazarlığı, Sporun Enerjisi gibi pek çok sosyal sorumluluk projesini yürüten CK Enerji, ASİST Projesi çerçevesinde Antalya'da ilk ve ortaokulda eğitim gören 1000 öğrenciye forma ve ayakkabı dağıtımı yaptı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve CK Enerji üst düzey yöneticileri, Kepez Yedi Kuyular İlkokulu'ndaki çocuklara spor kıyafetlerini birlikte dağıttı. VALİ YAZICI'DAN TEŞEKKÜR Sporun yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelmesinin önemine işaret eden Vali Yazıcı, “ASİST Projemiz kapsamında Kepez ilçesinde, öğrencilerimize hediye ettiğimiz spor kıyafetlerine destekte bulunan CK Enerji Grubu'na teşekkür ediyorum" dedi. CK Enerji'den yapılan açıklamada ise şöyle denildi: "Antalya'da yürütülen ASİST Projesi'nin, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırırken spora yönelterek kişisel gelişim ve sosyal becerilerine büyük katkı sunacağına eminiz. CK Enerji olarak toplumun gelişimine katkı sunan sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda 2018 yılında başlattığımız Enerji Okuryazarlığı Projemiz ile Antalya, Sivas ve İstanbul Avrupa Yakası'nda valilik ve milli eğitim müdürlüklerimiz ile birlikte belirlenen pilot okullarda enerjinin verimli kullanımı ve tasarrufu konusunda çocuklarımızı bilinçlendirme yönünde çalışmalarımız sürüyor. Yine Mayıs 2022'den itibaren devreye aldığımız Sporun Enerjisi Projemiz ile de ihtiyaç sahibi genç sporcularımıza maddi destek sunarak onların yanında yer almaya gayret ediyoruz. Antalya'da yürütülen ASİST Projesi sayesinde spora ilgi duyan gençlerimizin sayısının artacağına inanıyoruz." FOTOĞRAFLI  
1000 öğrenciye spor kıyafeti

 

 

ANTALYA, (DHA), - CK Enerji, Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü koordinesinde hayata geçirilen Antalya'da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) Projesi'ne, 1000 öğrenciye spor kıyafeti hediye ederek destek verdi.
Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde hayata geçirilen ASİST Projesi'ne bir destek de CK Enerji'den geldi. Enerji Okuryazarlığı, Sporun Enerjisi gibi pek çok sosyal sorumluluk projesini yürüten CK Enerji, ASİST Projesi çerçevesinde Antalya'da ilk ve ortaokulda eğitim gören 1000 öğrenciye forma ve ayakkabı dağıtımı yaptı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve CK Enerji üst düzey yöneticileri, Kepez Yedi Kuyular İlkokulu'ndaki çocuklara spor kıyafetlerini birlikte dağıttı.
VALİ YAZICI'DAN TEŞEKKÜR
Sporun yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelmesinin önemine işaret eden Vali Yazıcı, “ASİST Projemiz kapsamında Kepez ilçesinde, öğrencilerimize hediye ettiğimiz spor kıyafetlerine destekte bulunan CK Enerji Grubu'na teşekkür ediyorum" dedi. CK Enerji'den yapılan açıklamada ise şöyle denildi:
"Antalya'da yürütülen ASİST Projesi'nin, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırırken spora yönelterek kişisel gelişim ve sosyal becerilerine büyük katkı sunacağına eminiz. CK Enerji olarak toplumun gelişimine katkı sunan sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda 2018 yılında başlattığımız Enerji Okuryazarlığı Projemiz ile Antalya, Sivas ve İstanbul Avrupa Yakası'nda valilik ve milli eğitim müdürlüklerimiz ile birlikte belirlenen pilot okullarda enerjinin verimli kullanımı ve tasarrufu konusunda çocuklarımızı bilinçlendirme yönünde çalışmalarımız sürüyor. Yine Mayıs 2022'den itibaren devreye aldığımız Sporun Enerjisi Projemiz ile de ihtiyaç sahibi genç sporcularımıza maddi destek sunarak onların yanında yer almaya gayret ediyoruz. Antalya'da yürütülen ASİST Projesi sayesinde spora ilgi duyan gençlerimizin sayısının artacağına inanıyoruz."

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.