2 liselinin öldüğü kazada skutere çarpan sürücü tutuklandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.10.2022 - 12:49, Güncelleme: 25.10.2022 - 08:43
 

2 liselinin öldüğü kazada skutere çarpan sürücü tutuklandı

2 liselinin öldüğü kazada skutere çarpan sürücü tutuklandı
ANTALYA'da lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı (18) ile Ada Kayahan'ın (17) öldüğü kazada, ikilinin bulunduğu elektrikli  skutere çarpan sürücü Muhammed Can Gülmez (23) tutuklandı. Gülmez'in ifadesinde, "Aniden önüme çıktılar, duramadım" dediği öğrenildi.  Kaza, 22 Ekim akşam  geç saatlerde, Portakal Çiçeği Caddesi'nde meydana geldi. Üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı ile Ada Kayahan, dershaneden çıktıktan sonra arkadaşları ile buluşup yemek yedi ve evlerine gitmek için elektrikli skutere bindi. Balcı'nın kullandığı skutere, süratli olduğu iddia edilen Muhammed Can Gülmez idaresindeki 07 BBS 63 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Balcı ve Kayahan, yola fırladı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan 2 arkadaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocukluk arkadaşı oldukları öğrenilen Balcı ve Kayahan'ın cenazelerini almak için dün Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gelen yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kayahan'ın cenazesi Manavgat ilçesi Ahmetler Mahallesi'nde, Balcı'nın cenazesi ise Kurşunlu Mezarlığı'nda defnedildi. 'ANİDEN ÖNÜME ÇIKTILAR' Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Muhammed Can Gülmez, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Buradaki işlemleri tamamlanan Gülmez, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülmez'in ifadesinde, "Aniden önüme çıktılar. Frene basmama rağmen kurtaramadım, çok üzgünüm" dediği öğrenildi. Kazanın ardından çekilen fotoğraflarda Gülmez'in aracının ön kısmına çarpmanın etkisiyle skuterin parçasının saplandığı görüldü. 'SON DERSİN BENİMLEYDİ' Balcı ve Kayahan'ın ölüm haberini alan yakınları da sosyal medya hesaplarından duygu dolu paylaşımlar yaptı. Nurhan Küçük isimli sosyal medya kullanıcısı “Ada'cığım son dersin benimleydi ama daha çok dersimiz olacaktı. Daha tercihlerini yapacaktık ah güzel kızım kahrettin hepimizi" diye paylaşım yaptı. Balcı'nın okuduğu özel okulun hesabından da “12'nci sınıf öğrencimiz Mahmut Yağız Balcı'yı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz" yazılı paylaşım yapıldı.  ALANYA'DA BİR TURİST ÖLMÜŞTÜ Antalya’nın Alanya ilçesinde geçen ağustos ayında meydana gelen kazada ise otomobil ile elektrikli skuter çarpışmış, skuter kullanıcısı İran uyruklu Farzan Parsaei (31) hayatını kaybetmişti. Yine ağustos ayında Antalya'da bir genç, kız arkadaşı ile birlikte bindiği skuterle önlerinde duran otomobile çarptı. Yola düşen gençler, aniden fren yapan midibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, araç kamerasına yansıdı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
2 liselinin öldüğü kazada skutere çarpan sürücü tutuklandı

ANTALYA'da lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı (18) ile Ada Kayahan'ın (17) öldüğü kazada, ikilinin bulunduğu elektrikli  skutere çarpan sürücü Muhammed Can Gülmez (23) tutuklandı. Gülmez'in ifadesinde, "Aniden önüme çıktılar, duramadım" dediği öğrenildi. 

Kaza, 22 Ekim akşam  geç saatlerde, Portakal Çiçeği Caddesi'nde meydana geldi. Üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı ile Ada Kayahan, dershaneden çıktıktan sonra arkadaşları ile buluşup yemek yedi ve evlerine gitmek için elektrikli skutere bindi. Balcı'nın kullandığı skutere, süratli olduğu iddia edilen Muhammed Can Gülmez idaresindeki 07 BBS 63 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Balcı ve Kayahan, yola fırladı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan 2 arkadaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çocukluk arkadaşı oldukları öğrenilen Balcı ve Kayahan'ın cenazelerini almak için dün Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gelen yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kayahan'ın cenazesi Manavgat ilçesi Ahmetler Mahallesi'nde, Balcı'nın cenazesi ise Kurşunlu Mezarlığı'nda defnedildi.
'ANİDEN ÖNÜME ÇIKTILAR'
Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Muhammed Can Gülmez, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Buradaki işlemleri tamamlanan Gülmez, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülmez'in ifadesinde, "Aniden önüme çıktılar. Frene basmama rağmen kurtaramadım, çok üzgünüm" dediği öğrenildi. Kazanın ardından çekilen fotoğraflarda Gülmez'in aracının ön kısmına çarpmanın etkisiyle skuterin parçasının saplandığı görüldü.
'SON DERSİN BENİMLEYDİ'
Balcı ve Kayahan'ın ölüm haberini alan yakınları da sosyal medya hesaplarından duygu dolu paylaşımlar yaptı. Nurhan Küçük isimli sosyal medya kullanıcısı “Ada'cığım son dersin benimleydi ama daha çok dersimiz olacaktı. Daha tercihlerini yapacaktık ah güzel kızım kahrettin hepimizi" diye paylaşım yaptı.
Balcı'nın okuduğu özel okulun hesabından da “12'nci sınıf öğrencimiz Mahmut Yağız Balcı'yı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz" yazılı paylaşım yapıldı. 
ALANYA'DA BİR TURİST ÖLMÜŞTÜ
Antalya’nın Alanya ilçesinde geçen ağustos ayında meydana gelen kazada ise otomobil ile elektrikli skuter çarpışmış, skuter kullanıcısı İran uyruklu Farzan Parsaei (31) hayatını kaybetmişti. Yine ağustos ayında Antalya'da bir genç, kız arkadaşı ile birlikte bindiği skuterle önlerinde duran otomobile çarptı. Yola düşen gençler, aniden fren yapan midibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, araç kamerasına yansıdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.