2021 YKS'DE BAŞARILI OLAN OKULLAR VE ÖĞRETMENLER BELGELENDİRİLDİ

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.11.2021 - 20:09, Güncelleme: 30.11.2021 - 20:18
 

2021 YKS'DE BAŞARILI OLAN OKULLAR VE ÖĞRETMENLER BELGELENDİRİLDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, okulları ziyaret ederek 2021 YKS'de ilçemizde branş bazında ilk 3'e giren okullara ve o branşta derse giren öğretmenlere belgelerini takdim etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, okulları ziyaret ederek 2021 YKS'de ilçemizde branş bazında ilk 3'e giren okullara ve o branşta derse giren öğretmenlere belgelerini takdim etti. Ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilerle hoş sohbet gerçekleştiren Neşet YAZAR " Kadrolu ya da ücretli ayrımı gözetmeksizin her bir öğretmenimiz bizim için çok kıymetlidir. Çünkü onlar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, fedakar öğretmenlerimizdir. Vatanını seven, bayrağına sahip çıkan, milletimizin bekası için çalışan nesiller yetiştirmek için kendinden ödün veren, uykusunu, sosyal hayatını kısıtlayan, gerektiğinde ailesine ayırdığı vaktin daha fazlasını onlara ayıran öğretmenlerimizdir. Hepsine bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Ayrıca belge alan okullarımızı ve öğretmenlerimizi de canı gönülden tebrik ediyorum." Sözleriyle duygularını dile getirdi.   Belge Alan Okullarımız ve Öğretmenlerimizin Dereceleri:   Matematik:   1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Mevlüt GÖKÇÜOĞLU   2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Tahsin İNCE   3-Bucak Anadolu Lisesi-Eşref Özkan   Fizik:   1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Emin ALAPALA   2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Mehmet ÖZMEN   3-Bucak Anadolu Lisesi-Mustafa ÇELİK   Kimya:   1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Süleyman YÖNTEM   2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Osman HAYTA   3-Bucak Anadolu Lisesi-Ali ÖZMUTLU   Biyoloji:   1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Fatma ÖZCAN   2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Barış ÇETİN   3-Bucak Anadolu Lisesi-Hakan ARICI   Türk Dili ve Edebiyatı:   1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Makbule METE YALÇIN, Gürcan ÖZKAYA   2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Mehmet GÜLTOP, Fatma Zeliha ALKAYA   3-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Özlem BIYIKLIOĞLU, Mehtap ARTUN   Tarih-1:   1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Gülbahar YILMAZCAN, Kemal İPEK, Şeref ÖZMEN   2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Mehmet Zeki ÇALIŞKAN   3-Özel Bucak Koleji-Ebru GÜRBÜZ   Tarih-2:   1-Özel Bucak Koleji-Ebru GÜRBÜZ   2-Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Ayşegül ÖĞDEM   3- Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Hüseyin ÇİLOĞLU   Coğrafya-1:   1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Nuri ÖZKİRAY   2-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Metin KARAKOYUN   3-Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi-Sabiha DOĞAN (Ücretli Öğretmen)   Coğrafya-2   1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Nuri ÖZKİRAY   2-Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi-Sabiha DOĞAN (Ücretli Öğretmen)   3-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Metin KARAKOYUN   Felsefe:   1-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Şenay YAŞAR   2-Özel Bucak Koleji   3-Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi   1-Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Mustafa KURT(Ücretli Öğretmen), Sümeyya KARACA AŞKIN(Ücretli Öğretmen)   2-Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Rüstem DOĞRU   3-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Hasan AĞILGAT
İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, okulları ziyaret ederek 2021 YKS'de ilçemizde branş bazında ilk 3'e giren okullara ve o branşta derse giren öğretmenlere belgelerini takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, okulları ziyaret ederek 2021 YKS'de ilçemizde branş bazında ilk 3'e giren okullara ve o branşta derse giren öğretmenlere belgelerini takdim etti. Ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilerle hoş sohbet gerçekleştiren Neşet YAZAR " Kadrolu ya da ücretli ayrımı gözetmeksizin her bir öğretmenimiz bizim için çok kıymetlidir. Çünkü onlar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, fedakar öğretmenlerimizdir. Vatanını seven, bayrağına sahip çıkan, milletimizin bekası için çalışan nesiller yetiştirmek için kendinden ödün veren, uykusunu, sosyal hayatını kısıtlayan, gerektiğinde ailesine ayırdığı vaktin daha fazlasını onlara ayıran öğretmenlerimizdir. Hepsine bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Ayrıca belge alan okullarımızı ve öğretmenlerimizi de canı gönülden tebrik ediyorum." Sözleriyle duygularını dile getirdi.

 

Belge Alan Okullarımız ve Öğretmenlerimizin Dereceleri:

 

Matematik:

 

1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Mevlüt GÖKÇÜOĞLU

 

2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Tahsin İNCE

 

3-Bucak Anadolu Lisesi-Eşref Özkan

 

Fizik:

 

1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Emin ALAPALA

 

2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Mehmet ÖZMEN

 

3-Bucak Anadolu Lisesi-Mustafa ÇELİK

 

Kimya:

 

1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Süleyman YÖNTEM

 

2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Osman HAYTA

 

3-Bucak Anadolu Lisesi-Ali ÖZMUTLU

 

Biyoloji:

 

1-Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi-Fatma ÖZCAN

 

2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Barış ÇETİN

 

3-Bucak Anadolu Lisesi-Hakan ARICI

 

Türk Dili ve Edebiyatı:

 

1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Makbule METE YALÇIN, Gürcan ÖZKAYA

 

2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Mehmet GÜLTOP, Fatma Zeliha ALKAYA

 

3-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Özlem BIYIKLIOĞLU, Mehtap ARTUN

 

Tarih-1:

 

1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Gülbahar YILMAZCAN, Kemal İPEK, Şeref ÖZMEN

 

2-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Mehmet Zeki ÇALIŞKAN

 

3-Özel Bucak Koleji-Ebru GÜRBÜZ

 

Tarih-2:

 

1-Özel Bucak Koleji-Ebru GÜRBÜZ

 

2-Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Ayşegül ÖĞDEM

 

3- Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Hüseyin ÇİLOĞLU

 

Coğrafya-1:

 

1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Nuri ÖZKİRAY

 

2-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Metin KARAKOYUN

 

3-Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi-Sabiha DOĞAN (Ücretli Öğretmen)

 

Coğrafya-2

 

1-Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Nuri ÖZKİRAY

 

2-Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi-Sabiha DOĞAN (Ücretli Öğretmen)

 

3-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Metin KARAKOYUN

 

Felsefe:

 

1-Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi-Şenay YAŞAR

 

2-Özel Bucak Koleji

 

3-Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

 

1-Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Mustafa KURT(Ücretli Öğretmen), Sümeyya KARACA AŞKIN(Ücretli Öğretmen)

 

2-Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Rüstem DOĞRU

 

3-Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi-Hasan AĞILGAT

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.