30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU VE TRT ANTALYA RAYOSU’NUN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.08.2022 - 23:28, Güncelleme: 27.08.2022 - 23:32
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU VE TRT ANTALYA RAYOSU’NUN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Bucak Belediyesi ile Antalya Radyosunun ortaklaşa düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu ve TRT Antalya Radyosu’nun Kuruluşu Bucak’ta kutlandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşınınım okunması ile başlayan, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliği Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  Bucak Belediyesi ile Antalya Radyosunun ortaklaşa düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu ve TRT Antalya Radyosu’nun 60’ncı yılı kutlamalarında Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu’nun konseri ile coşkulu anlar yaşandı. Yaklaşık iki saatin üzerinde süren programda Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce kişi doyasıya eğlendi. Program sonrası Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal Antalya Radyosu’ndan konuk olan sanatçı ve yöneticilere anmalık hediyeler verdiler.   
Bucak Belediyesi ile Antalya Radyosunun ortaklaşa düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu ve TRT Antalya Radyosu’nun Kuruluşu Bucak’ta kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşınınım okunması ile başlayan, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliği Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  Bucak Belediyesi ile Antalya Radyosunun ortaklaşa düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu ve TRT Antalya Radyosu’nun 60’ncı yılı kutlamalarında Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu’nun konseri ile coşkulu anlar yaşandı.

Yaklaşık iki saatin üzerinde süren programda Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce kişi doyasıya eğlendi. Program sonrası Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal Antalya Radyosu’ndan konuk olan sanatçı ve yöneticilere anmalık hediyeler verdiler.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.