40 yıl önce çekilen reklam filmi sosyal medyada gündem oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.01.2023 - 16:37, Güncelleme: 17.01.2023 - 16:38
 

40 yıl önce çekilen reklam filmi sosyal medyada gündem oldu

40 yıl önce çekilen reklam filmi sosyal medyada gündem oldu
 BURDUR Traktör ve Önyükleyici Fabrikası'nın (Bur-Trak) 40 yıl önce çekilen reklam filmi, sosyal medyada gündem oldu. Burdur'un Gökçebağ köyünde 1978 yılında Turgut Özal tarafından açılışı yapılan Bur-Trak fabrikası, 1984 yılında kapandı. Adalet Bakanlığı'na devredilen Burtrak arazisinde Burdur E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü bünyesinde keçi çiftliği kuruldu ve damızlık keçi yetiştirilmeye başlandı. Bur-Trak, Japon İşbora (IHI- SHIBAURA) markasıyla Türkiye'nin ilk çift çekişli traktörünün üretildiği fabrikaydı. Bur-Trak'ın o yıllarda çekilen ve 1983 yılının en iyisi seçilen reklam filmi seçilen, sosyal medyada son günlerde en çok izlenen, yorum yapılan videolar arasında yer aldı. Reklam filmini soyal medya çok sayıda Burdurlu paylaştı ve yorum yazdı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
40 yıl önce çekilen reklam filmi sosyal medyada gündem oldu

 BURDUR Traktör ve Önyükleyici Fabrikası'nın (Bur-Trak) 40 yıl önce çekilen reklam filmi, sosyal medyada gündem oldu.

Burdur'un Gökçebağ köyünde 1978 yılında Turgut Özal tarafından açılışı yapılan Bur-Trak fabrikası, 1984 yılında kapandı. Adalet Bakanlığı'na devredilen Burtrak arazisinde Burdur E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü bünyesinde keçi çiftliği kuruldu ve damızlık keçi yetiştirilmeye başlandı.

Bur-Trak, Japon İşbora (IHI- SHIBAURA) markasıyla Türkiye'nin ilk çift çekişli traktörünün üretildiği fabrikaydı. Bur-Trak'ın o yıllarda çekilen ve 1983 yılının en iyisi seçilen reklam filmi seçilen, sosyal medyada son günlerde en çok izlenen, yorum yapılan videolar arasında yer aldı. Reklam filmini soyal medya çok sayıda Burdurlu paylaştı ve yorum yazdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.