6 kişinin yaralandığı kazada ilk müdahale bölgeden motosikletle geçen başhekimden

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.06.2022 - 17:12, Güncelleme: 12.06.2022 - 17:12
 

6 kişinin yaralandığı kazada ilk müdahale bölgeden motosikletle geçen başhekimden

6 kişinin yaralandığı kazada ilk müdahale bölgeden motosikletle geçen başhekimden
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)- MUĞLA-Antalya kara yolu Sakar Geçidi'nde şarampole yuvarlanan otomobil ağaca çarparak durdu. Kazada yaralanan 6 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinden motosikletle geçen geçen Başhekim Turhan Togan ile sağlık ekipleri yaptı. Kaza, saat 15.00 sıralarında Muğla-Antalya kara yolu Sakar Geçidi'nde meydana geldi. Muğla'dan Akyaka yönüne giden Bünyamin Balıkçıoğlu idaresindeki 34 PD 3610 plakalı otomobil, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlanarak ağaca çarptı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilden çıkarılan Bünyamin Balıkçı, Sibel Balıkçı, Yusuf Balıkçı, İbrahim Ethem Balıkçı, Ayhan Balıkçı ve Türkan Balıkçı'ya ilk müdahaleyi bölgeden motosikleti ile geçen Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan ile sağlık ekipleri yaptı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
6 kişinin yaralandığı kazada ilk müdahale bölgeden motosikletle geçen başhekimden

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)- MUĞLA-Antalya kara yolu Sakar Geçidi'nde şarampole yuvarlanan otomobil ağaca çarparak durdu. Kazada yaralanan 6 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinden motosikletle geçen geçen Başhekim Turhan Togan ile sağlık ekipleri yaptı.
Kaza, saat 15.00 sıralarında Muğla-Antalya kara yolu Sakar Geçidi'nde meydana geldi. Muğla'dan Akyaka yönüne giden Bünyamin Balıkçıoğlu idaresindeki 34 PD 3610 plakalı otomobil, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlanarak ağaca çarptı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilden çıkarılan Bünyamin Balıkçı, Sibel Balıkçı, Yusuf Balıkçı, İbrahim Ethem Balıkçı, Ayhan Balıkçı ve Türkan Balıkçı'ya ilk müdahaleyi bölgeden motosikleti ile geçen Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan ile sağlık ekipleri yaptı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.