ADOPEN'e 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' ödülü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2022 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2022 - 16:09
 

ADOPEN'e 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' ödülü

ADOPEN'e 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' ödülü
  ANTALYA, (DHA) - Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından bu yıl ikincisi yapılan 'OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması'nın sonuçları Ankara'da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. ADOPEN Plastik AŞ, 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde ödül aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve plaket alacak firmaların katılacağı ödül töreninde konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile iş birliği yapılarak OSB Yıldızları Araştırması'nın gerçekleştirildiğini söyledi. Organize sanayi bölgelerindeki işletme sayısının 67 bine ulaştığını ve tamamen gönüllülük esasına dayanan araştırmanın 81 ildeki tüm organize sanayi bölgelerini kapsadığını ifade eden Kütükcü, ödül töreninde 12 kategoride toplam 120 sanayi işletmesine plaket verildiğini bildirdi. 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde 8'nci sırada yer alan ADOPEN Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, “Ülkemizin istihdamına katkıda bulunmak ve bunun ödüllendirilmesi bizim için onur verici. OSBÜK'ün araştırmasında bu kategoride Türkiye genelinde 8'inci sırada yer almış olmamız tüm ADO ailesini sevindirmiştir. Gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer alabilirsek ne mutlu bizlere. Ado grubun tüm çalışma arkadaşları ve satış partnerlerimizle biz bir aileyiz" dedi. 2022 yılının son haftasında Ankara'da düzenlenen törende ADOPEN Plastik A.Ş. adına ödülü Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan aldı. FOTOĞRAFLI
ADOPEN'e 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' ödülü

 

ANTALYA, (DHA) - Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından bu yıl ikincisi yapılan 'OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması'nın sonuçları Ankara'da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. ADOPEN Plastik AŞ, 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde ödül aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve plaket alacak firmaların katılacağı ödül töreninde konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile iş birliği yapılarak OSB Yıldızları Araştırması'nın gerçekleştirildiğini söyledi. Organize sanayi bölgelerindeki işletme sayısının 67 bine ulaştığını ve tamamen gönüllülük esasına dayanan araştırmanın 81 ildeki tüm organize sanayi bölgelerini kapsadığını ifade eden Kütükcü, ödül töreninde 12 kategoride toplam 120 sanayi işletmesine plaket verildiğini bildirdi.

'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde 8'nci sırada yer alan ADOPEN Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, “Ülkemizin istihdamına katkıda bulunmak ve bunun ödüllendirilmesi bizim için onur verici. OSBÜK'ün araştırmasında bu kategoride Türkiye genelinde 8'inci sırada yer almış olmamız tüm ADO ailesini sevindirmiştir. Gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer alabilirsek ne mutlu bizlere. Ado grubun tüm çalışma arkadaşları ve satış partnerlerimizle biz bir aileyiz" dedi.

2022 yılının son haftasında Ankara'da düzenlenen törende ADOPEN Plastik A.Ş. adına ödülü Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan aldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.