Afyonkarahisar'da iki TIR çarpıştı: 7 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.07.2022 - 15:59, Güncelleme: 26.07.2022 - 17:10
 

Afyonkarahisar'da iki TIR çarpıştı: 7 yaralı

Afyonkarahisar'da iki TIR çarpıştı: 7 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Bayat ilçesi yakınlarında iki TIR'ın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Kaza, saat 11.00 sıralarında Afyonkarahisar- Ankara kara yolunun Bayat ilçesi Köroğlu Beli mevkinde meydana geldi. U.Ö.A. (28) idaresindeki 35 BDM 972 meşrubat yüklü TIR, B.C. (49) yönetimindeki 06 EZ 2040 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın dorsesinde bulunan inşaat demirleri B.C.'nin (49) kullandığı TIR'ın kupasına saplandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler ile araçlarda yolcu olarak bulunan O.A.(20), E.T.(21), M.B.A.(21), B.Y.(21) ve O.Y. (20) yaralandı. Ekipler, araçlarda sıkışan yaralıları bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından da trafik normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. FOTOĞRAFLI  
Afyonkarahisar'da iki TIR çarpıştı: 7 yaralı

AFYONKARAHİSAR'ın Bayat ilçesi yakınlarında iki TIR'ın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Afyonkarahisar- Ankara kara yolunun Bayat ilçesi Köroğlu Beli mevkinde meydana geldi. U.Ö.A. (28) idaresindeki 35 BDM 972 meşrubat yüklü TIR, B.C. (49) yönetimindeki 06 EZ 2040 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın dorsesinde bulunan inşaat demirleri B.C.'nin (49) kullandığı TIR'ın kupasına saplandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler ile araçlarda yolcu olarak bulunan O.A.(20), E.T.(21), M.B.A.(21), B.Y.(21) ve O.Y. (20) yaralandı.
Ekipler, araçlarda sıkışan yaralıları bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından da trafik normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.