Afyonkarahisar'da sağanak sele neden oldu

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2022 - 10:49, Güncelleme: 20.06.2022 - 09:00
 

Afyonkarahisar'da sağanak sele neden oldu

Afyonkarahisar'da sağanak sele neden oldu
AFYONKARAHİSAR- Ankara karayolu, İscehisar mevkisinde sağanak nedeniyle oluşan su birikintilerinden kaynaklı ulaşıma kapandı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası yol çift yönlü trafiğe açıldı. Afyonkarahisar'da etkili olan sağanak yağış kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Dün gece Afyonkarahisar- Ankara karayolunun 20. kilometresindeki İscehisar ilçesi Çalışlar mevkisinde sağanak sonrası su baskını oluştu. Ulaşımın kapandığı yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yolun kapanmasının ardından bölgeye trafik, sağlık, AFAD ve karayolları ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler iş makineleri ile yol ortasındaki refüjü açarak suyun tahliye edilmesini sağlarken, 1 saatten fazla kapalı kalan yol ekiplerin çalışması sonrasında açıldı. Ayrıca yolcu otobüsleri, tır ve kamyonlarla birlikte yüzlerce hususi araç yolda kaldı. Bir süre sonra trafik tek şeritten gidiş geliş olarak trafiğe açıldı. Ardından sel sularının tahliye edilmesiyle diğer şeritte de ulaşım normale döndü. Öte yandan yol kenarında bulunan mermer fabrikaları da sular içinde kaldı. FOTOĞRAFLI  
Afyonkarahisar'da sağanak sele neden oldu

AFYONKARAHİSAR- Ankara karayolu, İscehisar mevkisinde sağanak nedeniyle oluşan su birikintilerinden kaynaklı ulaşıma kapandı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası yol çift yönlü trafiğe açıldı.

Afyonkarahisar'da etkili olan sağanak yağış kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Dün gece Afyonkarahisar- Ankara karayolunun 20. kilometresindeki İscehisar ilçesi Çalışlar mevkisinde sağanak sonrası su baskını oluştu. Ulaşımın kapandığı yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yolun kapanmasının ardından bölgeye trafik, sağlık, AFAD ve karayolları ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler iş makineleri ile yol ortasındaki refüjü açarak suyun tahliye edilmesini sağlarken, 1 saatten fazla kapalı kalan yol ekiplerin çalışması sonrasında açıldı.

Ayrıca yolcu otobüsleri, tır ve kamyonlarla birlikte yüzlerce hususi araç yolda kaldı. Bir süre sonra trafik tek şeritten gidiş geliş olarak trafiğe açıldı. Ardından sel sularının tahliye edilmesiyle diğer şeritte de ulaşım normale döndü.

Öte yandan yol kenarında bulunan mermer fabrikaları da sular içinde kaldı.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.